ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το ιδιαίτερο αντίο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Τσάλοφ, λίγο πριν ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο

CSKA forward Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White)
CSKA forward Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group G soccer match between Real Madrid and CSKA Moscow, at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Dec. 12, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO / PAUL WHITE

Οι δρόμοι του Φέντορ Τσάλοφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας χώρισαν μετά από οκτώ χρόνια συμπόρευσης για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τη ρωσική ομάδα να αποχαιρετάει τον 26χρονο επιθετικό με έναν πολύ όμορφο τρόπο.

Ο Φέντορ Τσάλοφ διέγραψε μία εξαιρετική διαδρομή στα γήπεδα με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το 2016 μέχρι και σήμερα, ωστόσο αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η σχέση πάντως των δύο πλευρών παραμένει εξαιρετική και αυτό φάνηκε τόσο από το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Τσάλοφ προς την ΤΣΣΚΑ όσο και από την "απάντηση" της διοίκησης της ρωσικής ομάδας προς εκείνον, λίγες ώρες αργότερα.

Αυτή έγινε μέσω της ανακοίνωσης της λύσης της συνεργασίας τους, με την ΤΣΣΚΑ να καταλήγει με το εξής μήνυμα: "Φέντια, σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη και δεν λέμε αντίο!"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρει:

Ο Φέντορ Τσάλοφ αποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Ο σύλλογός μας και ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του επιθετικού.

Ο Φέντια είναι από την ηλικία των 7 ετών στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας. Έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2016/17 και σημείωσε το πρώτο του γκολ εναντίον της Ουράλ τον Δεκέμβριο του 2016.

Μαζί με την ομάδα, ο Τσάλοφ κέρδισε το Super Cup το 2018, το Κύπελλο Ρωσίας το 2023. Τη σεζόν 2018-19, ο Φέντια έγινε ο πρώτος σκόρερ (15) και ο καλύτερος παίκτης στο σύστημα γκολ+πάσες (15+7).

Συνολικά σημείωσε 89 γκολ και έκανε 46 ασίστ σε 263 αγώνες για την ΤΣΣΚΑ. Το 2017 αναδείχτηκε ο ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής στη Ρωσία, τρεις φορές συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους 33 καλύτερους παίκτες, εκ των οποίων δύο φορές ήταν ο Νο 1 (2019, 2023).

Φέντια, σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη και δεν λέμε αντίο!"

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ