ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το στοίχημα του Λουτσέσκου με τους νέους παίκτες που φέρνουν εμπειρία και ποιότητα, αλλά χρειάζονται χρόνο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ένταξη των παικτών που αποκτήθηκαν στο τελευταίο κομμάτι των μεταγραφών στο υπόλοιπο γκρουπ, εν μέσω μάλιστα αγωνιστικών υποχρεώσεων, είναι το νέο στοίχημα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν μπήκε από την Τρίτη (17/9) στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ολοκληρωμένο το ρόστερ της ομάδας του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 55χρονος προπονητής πρέπει πλέον να ενσωματώσει στο υπόλοιπο γκρουπ και τον έμπειρο Κροάτη αμυντικό, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες που αποκτήθηκαν στο τελευταίο κομμάτι των μεταγραφών.

Ο Λόβρεν συμμετείχε στην προετοιμασία της Λιόν, αλλά δεν έπαιξε σε κάποιο φιλικό και φυσικά ούτε σε επίσημο παιχνίδι της πρώην ομάδας του κι είναι λογικό να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Στην πρώτη του πάντως προπόνηση έδειξε δείγματα του ρόλου που μπορεί να έχει στη νέα του ομάδα.

Από την άλλη, οι Ομάρ Κόλι και Τιεμουέ Μπακαγιόκο συμμετείχαν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Ο Λουτσέσκου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο (21/9) στο Πανθεσσαλικό κι εκεί να δοκιμάσει να τους δώσει και τα πρώτα τους λεπτά συμμετοχής.

Πιο έτοιμος ο Κόλι

Η αλήθεια είναι ότι ο Κόλι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Μπακαγιόκο, κάτι που είναι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που πρόλαβε πριν μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ να παίξει δυο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπεσίκτας και στην οδυνηρή ήττα της πρώην ομάδα του στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Ακόμα κι αν ο προπονητής του τον προορίζει για βασικό στο παιχνίδι του Σαββάτου, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να βγάλει το παιχνίδι, τουλάχιστον από άποψη φυσικής κατάστασης.

Ο Μπακαγιόκο από την άλλη είναι πιο πίσω, αλλά έχει κερδίσει τους ανθρώπους του Δικεφάλου με τη συμπεριφορά του και τη διάθεση που δείχνει να μπει όσο γίνεται πιο σύντομα στην υπόλοιπη ομάδα.

Η ποιότητά του είναι δεδομένη, κάτι που φαίνεται στις προπονήσεις κι ο Γάλλος είναι αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος, δουλεύοντας σκληρά στη Νέα Μεσημβρία.

Ακόμη και το γεγονός ότι δέχθηκε να υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκτασης και για δεύτερο είναι ενδεικτικό της επιθυμίας του να αποδείξει πράγματα αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τους πράσινους παραδέχθηκε ότι ο 30χρονος χαφ δεν είναι έτοιμος, αλλά τον πήρε στην αποστολή λόγω της συμπεριφοράς του στις προπονήσεις, γεγονός που είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Τέλος, υπάρχει κι ο Τζόναθαν Γκόμες, ο νεαρός Μεξικανός που ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, ο οποίος υπολείπεται σε εμπειρία από τους υπόλοιπους νεοαποκτηθέντες.

Ωστόσο αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με προοπτική να δίνει ανάσες στον Ράχμαν Μπάμπα και ταυτόχρονα να εξελίσσεται.

Κι ο Γκόμες θα ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής τώρα που ξεκινούν και οι "διπλές" εβδομάδες με τα παιχνίδια σε Ελλάδα και Europa League.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ