ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ
μιετσελ

Τι κρύβει το 2007 για τον ΠΑΟΚ

Τι έκανε το 2006

Διοικητική ανυπαρξία, τεράστια οικονομικά προβλήματα, χρέη, αγωνιστικές αποτυχίες, καταλήψεις, φυγές παιχτών και η ομάδα κοντά στην καταστροφή. Αυτά είναι μερικά από τα πιο σημαντικά κομμάτια που συνθέτουν το… μαύρο 2006 του ασπρόμαυρου ΠΑΟΚ.

Το 2006 ήταν μία χρονιά που κάθε άλλο παρά τα αγωνιστικά απασχόλησαν τον δικέφαλο. Χωρίς ξεκάθαρους αγωνιστικούς στόχους αλλά μοναδικό σκοπό την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος ο ΠΑΟΚ στο περσινό πρωτάθλημα κατετάγη 5ος, χάνοντας από την Ξάνθη την θέση… "του πρωταθλητή της μισής Ελλάδας", όπως χαριτολογώντας αναφέρουν πολλοί οπαδοί του, όταν μιλούν για την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι μεγάλες χαρές και οι μεγάλες απογοητέυσεις

Στα θετικά η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αλλά ακόμα και αυτή η Πέμπτη θέση αφού υπό τέτοιες συνθήκες η πρόκριση στο UEFA θεωρούντο επιτυχία. Μία συμμετοχή βέβαια που ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους, την τιμωρία δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Την φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ κατάφερε παρά τις αντίθετες προβλέψεις και την φυγή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτρη Σαλπιγγίδη να βρίσκεται μέσα στους στόχους του και να κάνει ακόμα και όνειρα για κούπα! Τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και στους "8" του Κυπέλλου. Η νέα διοίκηση ελπίζει να συνδέσει την ενασχόληση της με τα κοινά του συλλόγου με την κατάκτηση ενός Κυπέλλου!

Ποια πρόσωπα τον σημάδεψαν

Γούμενος: Ο Γιάννης Γούμενος και οι κινήσεις του σημάδεψαν το 2006 του ΠΑΟΚ αλλά δυστυχώς όπως όλα δείχνουν τα σημάδια του έτους που φεύγει σε λίγες ημέρες, θα επηρεάσουν και το 2007 εξαιτίας των μεγάλων χρεών που αφήνει πίσω του ο Γούμενος.

Σαββίδης: Ο Πόντιος "σωτήρας" Ιβάν Σαββίδης, ο Καμπάνης ο θαλασσοπόρος και οι άλλοι «επίδοξοι» μνηστήρες του προεδρικού θώκου θα μείνουν αξέχαστοι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Σαλπιγγίδης: Αξέχαστη στην ιστορία του συλλόγου θα μείνει και η πώληση του πρώτου σκόρερ της σεζόν 2005-06 Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό, με Γούμενο και ποδοσφαιριστή να πραγματοποιούν το θέλημα τους παρά τις διαψεύσεις τους σε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Μίετσελ: Πήρε την σκυτάλη και το πολυβόλο του Σαλπιγγίδη και έχει αναπληρώσει την απώλεια του διεθνή επιθετικού στην "γραμμή κρούσης" του ΠΑΟΚ. Ο Πολωνός στράικερ είναι το βαρύ πυροβολικό του "δικέφαλου του Βορρά" που ωθεί πολλές φορές την ομάδα του στην επιτυχία.

Η προοπτική του 2007

2007 χαρές, τουλάχιστον, οφείλει η ιστορία και η μοίρα αν θέλετε, στον ΠΑΟΚ και στους πιστούς φίλους του που χρόνια τώρα ο σύλλογος τους προσφέρει: αποτυχίες, κακό θέαμα, προβλήματα, χρέη, μιζέρια. Το νέο έτος έρχεται μαζί με την ελπίδα ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Οι ευχές θα γίνουν πραγματικότητα αν τουλάχιστον αρχικά ο Γιάννης Γούμενος αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τους «ασπρόμαυρους» και η νέα διοίκηση νοικοκυρέψει την κατάσταση.

Οι προσδοκίες όλων για ένα πετυχημένο 2007 θα ξεπεράσουν κάθε όριο αν η ομάδα καταφέρει από την νέα σεζόν να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και ταυτόχρονα να… κατακτήσει και την "καρδιά" κάποιου ισχυρού επιχειρηματία που θα επενδύσει στον ιστορικό και λαοφιλή σύλλογο της Θεσσαλονίκης…

Ένα κρυμμένο μυστικό για το 2007

Ο νέος μεγαλομέτοχος! Ούτε ο Άγιος Βασίλης δεν έφερε τον επενδυτή και πλέον αντί για θαύματα και… Αγγελόπουλους οι Παοκτσήδες θα πρέπει με πολύ δουλειά αλλά το κυριότερο με αγάπη για την ομάδα και την αλήθεια πάνω απ’ όλα να καταφέρουν με τις κινήσεις τους προσελκύσουν το ενδιαφέρον κάποιου ισχυρού επενδυτή. Ο Νίκος Βεζυρτζής και τα άλλα μέλη της διοίκησης πρωτοδικείου δείχνουν ότι μπορούν να "νοικοκυρέψουν" τον ΠΑΟΚ και να τον κάνουν ξανά ένα ελκυστικό προϊόν!
































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ