ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚτσίδικη τρέλα!

ΠΑΟΚτσίδικη τρέλα!
ΠΑΟΚ , οπαδοί, πανηγυρικό

Οι ΠΑΟΚτσήδες φράκαραν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και 5.000 οπαδοί του Δικεφάλου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για την αποθεωτική υποδοχή του Φερνάντο Σάντος και των παικτών

Ο ΠΑΟΚ, με γκολ του Ίβιτς, νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό και εξασφάλισε μετά από έξι χρόνια τη συμμετοχή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο "Μακεδονία" βρέθηκαν περίπου 5.000 φίλοι της ομάδας, που τραγουδούσαν συνθήματα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και κατά του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είχε φρακάρει ο περιφερειακός που οδηγεί στο αεροδρόμιο, καθώς μετέβησαν εκεί και φίλοι του ΠΑΟΚ από τις γύρω πόλεις, πέραν της Θεσσαλονίκης.

Η νύχτα ήταν μεγάλη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ενώ το πάρτι για τη σπουδαία πρόκριση θα κρατήσει αρκετές ημέρες. Η αποστολή του ΠΑΟΚ συνάντησε φίλους της ομάδας και στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", οι οποίοι μίλησαν στον πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη, λέγοντάς του: "Πρόεδρε, συνέχισε δυνατά. Είμαστε μαζί σου", ενώ αποθεώθηκε ιδιαιτέρως ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Σάντος και οι παίκτες του έφτασαν στο "Μακεδονία" στις 23:02 και γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο, που τραγουδούσε συνθήματα υπέρ της διοίκησης. Μάλιστα αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και στην Τούμπα, περιμένοντας την αποστολή.

Ο Ίβιτς δήλωσε κατά την άφιξη: " Πολύ μεγάλη νίκη, τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ. Φέραμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Μακάρι να παίξουμε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ