ΑΡΗΣ

Πάολο Κόστα: "Στόχος η έξοδος στο UEFA"

Πάολο Κόστα: "Στόχος η έξοδος στο UEFA"
κοστα, γκολ

Ο Πάολο Κόστα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Άρη που έχουν ξεχωρίσει στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας

Ο Πορτογάλος με δηλώσεις του στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης, TV100, επεσήμανε ότι η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο τέλος οι κίτρινοι θα καταφέρουν να πετύχουν την έξοδο τους στο κύπελλο UEFA.

"Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα και να βρισκόμαστε σε ακόμα καλύτερη βαθμολογική θέση. Οι 18 βαθμοί είναι σχετικά λίγοι με βάση την απόδοση που είχαμε», αναφερόμενος στην μέχρι τώρα πορεία και συνέχισε:

" Σε κάποια παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας δικαιούμασταν τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε στις λεπτομέρειες. Ίσως και λόγω του γεγονότος ότι είμαστε μία νέα ομάδα με πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές. Από δω και στο εξής όμως θεωρώ ότι θα πάμε πολύ καλύτερα και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο".

Όσο για την συνέχεια ο Κόστα τόνισε: " Απέχουμε πολύ λίγο από τις ομάδες που βρίσκονται στις προνομιούχες θέσεις για την έξοδο στην Ευρώπη και πιστεύω ότι αν εμείς είμαστε σοβαροί και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Δεν είναι μυστικό ότι στόχος του Άρη την φετινή χρονιά είναι η έξοδος στο κύπελλο UEFA. Αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε και ελπίζω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Σε κάθε περίπτωση η βοήθειά του είναι μεγάλη σε κάθε αγώνα και εμείς θέλουμε να του το ανταποδώσουμε

", για να καταλήξει:

" Πιστεύω ότι οι πρώτοι πέντε αγώνες στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου είναι ιδιαίτερα καθοριστικοί.
Αν πάρουμε σε αυτά τα παιχνίδια το μάξιμουμ των βαθμών γεγονός που είναι μέσα στις δυνατότητές μας τότε θα κάνουμε το μεγάλο βήμα. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά στην συνέχεια
".

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πάολο Κόστα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του Άρη του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης από την πλευρά της ΠΑΕ. Ο ίδιος πάντως θέλει να συνεχίσει στον Άρη και πλέον περιμένει την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του αν και είναι γνωστό ότι από την 1η Ιανουαρίου θα έχει το δικαίωμα να συζητά και με άλλες ομάδες.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ