ΑΡΗΣ

Πάουλο Κόστα: "Έχουμε ανεβάσει ρυθμούς"

Πάουλο Κόστα: "Έχουμε ανεβάσει ρυθμούς"
Παουλο Κοστα

Ο Πάουλο Κόστα ήταν ο παίκτης του Άρη μεταξύ εκείνων που μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του φάνηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση της νίκης στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη, ζήτησε τον κόσμο του Άρη να σταθεί ξανά στο πλευρό της ομάδας ενώ τέλος αναφέρθηκε επίσης και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας.
"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Εργοτέλη. Έχουμε ανεβάσει ρυθμούς, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα κερδίσουμε", τόνισε αρχικά ο Πάουλο Κόστα που στη συνέχεια στάθηκε και στην σημασία που θα έχει για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης".

"Εύχομαι να έχουμε περισσότερο κόσμο αυτή τη φορά για να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη", κι όσο για την διακοπή τόνισε: "Ελπίζω πως δε μας έχει επηρεάσει η διακοπή".


Αναφορικά με τον ίδιο και το τι μέλλει γενέσθαι με την επέκταση του συμβολαίου του με τον Άρη ο Πάουλο Κόστα δήλωσε: "Όσον αφορά το συμβόλαιό μου, δε θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με την ομάδα και θα δούμε στο τέλος της χρονιάς τι θα γίνει".

Τέλος, σχετικά με την εθνική μας ομάδα ο Πορτογάλος σχολίασε: "Κόντρα στην Τουρκία δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε, δεν της βγήκαν κάποιες φάσεις και τελικά ηττήθηκε. Κόντρα στη Μάλτα υπήρχε η πίεση για τη νίκη και κατάφερε να την κατακτήσει".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ