ΑΡΗΣ

Πάουλο Κόστα: "Μπορούσαμε"

Πάουλο Κόστα: "Μπορούσαμε"
Κόστα

Η ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό άφησε γλυκόπικρη γεύση στο στρατόπεδο του Άρη

Από την μία ικανοποίηση για τον ένα βαθμό και από την άλλη δυσαρέσκεια για την απώλεια της νίκης.
"Ήταν αναμφίβολα ένα δύσκολο παιχνίδι όμως εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και απέναντι σε πολύ καλές και μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός. Ίσως όπως ήρθαν τα πράγματα να μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη, καθώς αν είχαμε λίγο τύχη με τις φάσεις που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".



Τάδε έφη ο Πάουλο Κόστα με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Άρη όταν ρωτήθηκε για την φημολογία που καλά κρατεί το τελευταίο διάστημα περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων να τον εντάξουν από το καλοκαίρι όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με τον Άρη στη σύνθεσή τους ο ίδιος απάντησε: "Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή σκέφτομαι μόνο τις υποχρεώσεις μου με τον Άρη. Όταν τελειώσει με το καλό το πρωτάθλημα, τότε θα δούμε τι ακριβώς θα γίνει".

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφορικά με το αποτέλεσμα κινήθηκε και ο Νάτσο Γκαρσία που δήλωσε: "Ήρθαμε στον Πειραιά για να κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες είχαμε για να πάρουμε είτε τον έναν, είτε τους τρεις βαθμούς. Κατά την άποψη μου μπορούσαμε να πάρουμε και την νίκη αφού είχαμε τις ευκαιρίες για να τα καταφέρουμε", ενώ σε αντίθεση με τον Πάουλο Κόστα αναφερόμενος στην σημασία του συγκεκριμένου βαθμού είπε: "Όπως και να έχει όμως αυτός ο βαθμός είναι από ατόφιο χρυσάφι. Θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε για την έξοδο στο κύπελλο UEFA. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον σκοπό αυτό αφού είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς. Υπάρχουν μπροστά τέσσερα παιχνίδια, τα τρία εκ των οποίων είναι εντός έδρας και αυτό μας δίνει σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα".

Ο Κώστας Χαλκιάς που είδε χθες κόντρα στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη για ένα ακόμη παιχνίδι στην φετινή χρονιά ανέπαφη την εστία του χαρακτήρισε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα τονίζοντας πως: "Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες. Εμείς κατορθώσαμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο το παιχνιδιού και να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό και να γίνει πολλές φορές επικίνδυνος για την εστία μας".



Ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη στάθηκε και στην σημασία του χθεσινού βαθμού για την συνέχεια: "Οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντικός και πολύτιμος ο ένας βαθμός σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Εξακολουθούμε έτσι να κρατούμε απόλυτα την τύχη στα χέρια μας. Αναμφίβολα όπως ήρθαν τα πράγματα και με τα τρία εντός έδρας παιχνίδια έχουμε ένα σοβαρό πλεονέκτημα για την έξοδο στην Ευρώπη, όμως αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Βλέπετε πως είναι το πρωτάθλημα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και με συγκέντρωση για να πετύχουμε τον στόχο μας".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ