SERIE A

"Παπ": "Πιστεύουμε στη σωτηρία στη Λέτσε"

"Παπ": "Πιστεύουμε στη σωτηρία στη Λέτσε"
Παπαδόπουλος-Λέτσε

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Λέτσε, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο φιλικό με την Αντρία, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

"Μου φάνηκε χρήσιμο αυτό το διάστημα για να μπορέσω να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον τεχνικό και την νοοτροπία που υπάρχει στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι κάτι παραπάνω από θετικές, το Καμπιονάτο μου αρέσει πολύ και νιώθω πολύ καλά στη νέα μου ομάδα",

τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λέτσε ο 27χρονος φορ και συνέχισε:

"Η θέση μου είναι αυτή του σέντερ φορ, μπορώ να παίξω πάντως είτε ως δεύτερος επιθετικός είτε ως περιφερειακός.

Ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει σε ποια θέση θα με χρησιμοποιήσει στο γήπεδο. Αυτή η πρώτη περίοδος ήταν επίσης χρήσιμη και για τον ίδιο, που μπόρεσε να τσεκάρει τα χαρακτηριστικά μου.



Σε αντίθεση με τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, που ήταν καταδικασμένος να κυνηγήσει με την ομάδα του την κατάκτηση της κορυφής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο "Παπ" βρίσκεται τώρα σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της (έχει πετύχει μέχρι στιγμής μόλις 14 τέρματα στις 17 πρώτες αγωνιστικές), με τον ίδιο να κάνει λόγο για μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

"Ο δρόμος για τη σωτηρία θα είναι μακρύς, όμως αυτός είναι ο στόχος μας και εγώ και οι συμπαίκτες μου πιστεύουμε πολύ ότι θα τον πετύχουμε. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε τέτοια κατάσταση, το να παίζω σε μία ομάδα που πρέπει να παλέψει για να διατηρηθεί στην κατηγορία, όμως στο τέλος δεν αλλάζει κάτι.

Ο στόχος είναι πάντα να προσπαθείς να παίζεις καλά και να κερδίζεις. Εγώ προσπαθώ να δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, όπως το ίδιο κάνουν και οι συμπαίκτες μου.

Προπονούμαι εδώ και καιρό με τους νέους συμπαίκτες μου, αν και το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού στο περσινό πρωτάθλημα.



Αισθάνομαι έτοιμος, όμως πιστεύω πως ο μίστερ είναι αυτός που αποφασίζει για τη σταδιακή ενσωμάτωσή μου στην ομάδα. Είμαι ήδη στη διάθεσή του από αυτή την Κυριακή όταν θα δώσουμε φιλικό ματς με την Αντρία", κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρώην επιθετικός των "πρασίνων".

Να σημειωθεί πως με την επανέναρξη του Καμπιονάτο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η Λέτσε αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι" (11/1), σε ένα ματς που είναι αρκετά πιθανό -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου- να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα του Μάριο Μπερέτα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.











TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ