ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν έχουμε νίκη και είμαι βασικός υπεύθυνος, θα μιλήσω με ιδιοκτήτη και παίκτες και θα πάρω τις αποφάσεις μου"

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ΠΑΝΟΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Νίκος Παπαδόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έριξε μια βόμβα στο flash interview, καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο που η ομάδα δεν έχει νίκη και αφού μιλήσει με τον ιδιοκτήτη και τους παίκτες θα πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά και έμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο που η ομάδα δεν έχει πάρει νίκη και γι' αυτό μέσα στις επόμενες μέρες αφού μιλήσει με τον ιδιοκτήτη και τους παίκτες θα πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στη NOVA: "Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και όταν τελειώνει το παιχνίδι και δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ.

Θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη, με τους παίκτες και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Αυτό θα το αποφασίσω εγώ. Παίζουμε καλά, αλλά χάνουμε πέναλτι, δεν μπαίνουμε μπροστά στο σκορ και χάνουμε το ματς. Έχει επαναληφθεί πολλές φορές αυτό το έργο και θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές".

Για το ότι ο κόσμος τον χειροκρότησε: "Η ουσία είναι ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή με όλη την καλή της εικόνα δεν έχει κερδίσει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ