ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Πάμε για πόλεμο"

Παπαδόπουλος: "Πάμε για πόλεμο"
INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Σκόρδας φρόντισε να προτρέψει τους αρχηγούς του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και κάτι ανάλογο έγινε και με τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο

Ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε την σκυτάλη από τον Λάμπρο Σκόρδα και προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του Άρη για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Με τα λόγια του ο 46χρονος Έλληνας τεχνικός του Άρη θέλησε ουσιαστικά να τους τονώσει την ψυχολογία στον δρόμο για την κατάκτηση της νίκης.

" Πάμε για πόλεμο! Κλείστε τα αυτιά σας σε όσα ακούγονται για να προχωρήσουμε. Ξέρουμε όλοι τις αγωνιστικές δυσκολίες, αλλά και τις διοικητικές εξελίξεις. Δεν ασχολούμαστε μ' αυτά.

Εγώ δεν φοβάμαι. Ήξερα που ήρθα από την πρώτη στιγμή και δεν είμαι διατεθειμένος να καταθέσω τα όπλα. Μαζί θα παλέψουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια και να σταθούμε στο ύψος μας και στις απαιτήσεις του κόσμου του Άρη.

Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, θέλει να κερδίσει για τους δικούς του λόγους, αλλά εμείς θα παλέψουμε για την νίκη ενωμένοι σαν μια γροθιά. Πάμε να δώσουμε τον εαυτό μας σε αυτόν τον πόλεμο", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Παπαδόπουλου.

Εν τω μεταξύ το πρωί η ΠΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από τον Βασίλη Κοντοβαζαινίτη ενώπιον του αθλητικού δικαστή για την κίτρινη κάρτα που δεν είδε ποτέ και του χρεώθηκε στον Νταβίντ Αγκάνθο στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Μάνταλο Σαββατιάτικο παιχνίδι του "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Πανθρακικό.

Μία κίτρινη κάρτα που ήταν η δέκατη για τον Ισπανό επιθετικό με αποτέλεσμα και εφόσον δεν του ακυρωθεί, όπως φαίνεται και μέσω του σχετικού βίντεο, θα απουσιάσει στα δύο τελευταία φετινά παιχνίδια του Άρη. Με τον Αστέρα Τρίπολης εντός και την Skoda Ξάνθη εκτός.

" Ο διαιτητής ήταν σε σύγχυση και έδειξε σε άλλο παίκτη την κάρτα και την χρέωσε λανθασμένα στον Ισπανό", υποστήριξε στην απολογία για λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης ο Κοντοβαζαινίτης και πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η απόφαση.

Κι όσο για την καταγγελία της ΠΑΕ Πανθρακικός την χαρακτήρισε ως προσχηματική και εσκεμμένη για την επίθεση σε βάρος του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην σημερινή απολογία ενώπιον του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ζητώντας να μπει η υπόθεση στο αρχείο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ