ΑΕΚ

Παπαϊωάννου: "Επικίνδυνοι, παρατρεχάμενοι, απατεώνες"

Παπαϊωάννου: "Επικίνδυνοι, παρατρεχάμενοι, απατεώνες"
Παπαϊωάννου

Συγκλονιστική συνέντευξη Μίμη Παπαϊωάννου: "Είναι απατεώνες". Συνάντηση Αδαμίδη με μάνατζερ Σκόκο

Ο παλαίμαχος άσος-αρχηγός της ΑΕΚ, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Goal news" και πραγματικά ήταν χείμαρρος για την νυν διοίκηση και τους μετόχους της ομάδας, τονίζοντας: "Με αυτούς θα πάρουμε πρωτάθλημα σε 30 χρόνια".
Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

"Παραμύθι ο Αδαμίδης"


"Ούτε συγκρατημένη αισιοδοξία δεν έχω για την ΑΕΚ. Δεν έχει γήπεδο, δεν έχει λεφτά, δεν έχει πρόεδρο. Με τους ανθρώπους που έχει η ΑΕΚ να τη διοικούν θα κάνουμε να δούμε πρωτάθλημα άλλα 30 χρόνια. Η ΑΕΚ έχει τελειώσει. Αν δεν βρεθεί κάτι πολύ έκτακτο, που δεν θα βρεθεί, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και κυρίως είναι σημαντικά", δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και πρόσθεσε:

"Δεν έχουμε υπομονή. Τώρα βάλανε άλλο παραμύθι. Τον Αδαμίδη. Έλεγε ο Παππάς και ο Νοτιάς ότι τους έφαγε ο Νικολαΐδης και δεν ξέρανε τίποτα; Δεν με πείθει κανένας. Δεν λέω ότι τα ξέρω όλα. Αλλά τι έκαναν; Τι θα πει έδωσαν λεφτά. Τι λεφτά έδωσαν; Και δεν έχουμε ομάδα;"


"Είναι απατεώνες. Έχεις δει μ@λ@κ @ πλούσιο;"


Φυσικά ο μεγάλος Μίμης Παπαϊωάννου δεν έχει ανάγκη να... κρύψει λόγια και συνέχισε σε επιθετικό ύφος: "Εμείς ψωνίζουμε από πανέρι τους παίκτες... Στη λαϊκή αν πας δύο η ώρα λες πόσο κάνουν αυτά; Και σου απαντάει πάρ' τα κυρά μου όλα 1 ευρώ! Και η ΑΕΚ έτσι ψωνίζει παίκτες. Και έρχονται και λένε έδωσαν λεφτά; Και είναι οι μετοχές δικές του;

Οι μετοχές είναι κάπου στην Αγγλία, μάλλον. Σίγουρα βγάζουν λεφτά. Και δεν τα πήρε ένας. Και αυτοί πήραν. Έξι χρόνια δεν έβλεπαν τίποτα; Δεν κοιτούσαν αν είναι το ταμείο σωστό; Οι άνθρωποι είναι απατεώνες. Ο Νικολαΐδης έφτιαξε τα σπίτια του, τις εταιρείες του και αυτοί ήταν ανίδεοι; Εχεις δει κανέναν μαλάκα πλούσιο;

Ο άλλος θέλει να χτίσει αθλητικό κέντρο λέει και να το πληρώνει η ΑΕΚ. Ποια ΑΕΚ, ρε; Για να βγάζεις λεφτά εσύ; Εσύ είσαι η ΑΕΚ τώρα. Είναι επικίνδυνοι όλοι τους και ο νέος μπροστινός που έβαλαν. Μακάρι να με διαψεύσει ο χρόνος".






"Όλοι αυτοί είναι παρατρεχάμενοί"


"Πώς τον είπαμε αυτόν; Αδαμίδη; Τον άλλον τον... Σοφιανόπουλο, Θανόπουλο, πώς τον λένε... Και πριν από αυτόν ο Κιντής, ο Μιντής, πώς τον λένε.. Τι είναι όλοι αυτοί; Περαστικοί... Ή μάλλον παρατρεχάμενοι, όχι περαστικοί. Μακάρι να ήταν περαστικοί γιατί θα έφευγαν... Παρατρεχάμενοι είναι. Δεν ξέρεις πότε θα ξαναφυτρώσουν...

Δεν πιστεύω σε αυτούς. Δεν μας κάνουν. Δεν μπορούν να με πείσουν. Συμπαιγνία είναι όλοι τους. Πληρώνουν και πέντε δραχμές εκεί στα παιδάκια στην Original για να φωνάζουν και αυτό είναι... Ολοι αυτοί είναι διαχειριστές. Ποιος είναι ο Αδαμίδης; Τι ήταν πριν; Και μου λέει χθες (σ.σ. στο γεύμα του Μπάγεβιτς) ο Σταματιάδης... ''αν σε φωνάξει, τι θα κάνεις, θα πας;''. Και του απαντάω... Πού να πάω ρε και κυρίως σε ποιον να πάω; Τι είναι αυτός; Αυτός αύριο θα φύγει...".




"Δεν θα χαλάσω το όνομα μου για αυτούς"


Ο Μίμης Παπαϊωάννου, αποκάλυψε την προσπάθεια του Θανόπουλου να συνεργαστεί μαζί του αλλά τελικά η προσπάθεια έπεσε στο κενό...

"Είχε έρθει τότε ο Θανόπουλος να με προσεγγίσει να τα ξαναβρούμε. Μου είπε να δώσω καμιά πλακέτα να είμαστε οι παλαίμαχοι κοντά στην ομάδα. Λέω εντάξει. Ο Ντέμης μας έδιωξε μεν, αλλά έχω την πρόθεση να σε βοηθήσω. Στη συζήτηση πάνω μου λέει: ''Εχουμε πολλά προβλήματα'' και του απαντάω:

''Ναι. Ο Νικολαΐδης τα πήρε και έφυγε'' και μου λέει... όχι δεν τα πήρε. Απορώντας εγώ του λέω... ''δεν έκλεψε; Αφού πούλησε παίκτες και παίκτες δεν πήρε. Πού πήγαν τα λεφτά;''. ''Οχι'' μου απαντάει... ''δάνειο πήρε''... Και μετά του εξηγώ... ''γιατί, το δάνειο τι είναι;''. Και του λέω... ''Κύριε Θανόπουλε, μήπως είστε επικίνδυνος; Τα πήρατε μαζί; Τι μου λέτε;''. Αυτή είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ. Αλλά αν τους πεις ότι κλέβουν θα σε πάνε στα δικαστήρια. Τι να κάνεις και εσύ...".




Η "γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει" και ο παλαίμαχος άσος του δικεφάλου, το ξέρει αυτό πολύ καλά. Από τη γλώσσα του δεν γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι:

"Δεν θέλω να έχω καμία επαφή με αυτούς. Δεν θα χαλάσω την προσωπικότητά μου, την προσωπικότητα που έφτιαξα μέσα από την ΑΕΚ, γι' αυτούς. Πήρα πολλά από την ΑΕΚ και νομίζω ότι έχω προσφέρει. Δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν υπάρχει λόγος να αντιδράσουμε οι παλαίμαχοι. Θα μας βγάλουν γραφικούς.

Αφού έχουν τους δημοσιογράφους υποκινούμενους. Θα χαλάσω εγώ την πορεία μου και το όνομά μου για κάποιους διαχειριστές; Την ΑΕΚ την έχω πολύ ψηλά. Αλλά όχι αυτούς. Εγώ αυτό δεν θέλω να το χάσω. Δεν έχω καμία ανάγκη. Εβγαλα λεφτά, προθυμοποιήθηκα να βοηθήσω, αλλά μας διώχνουν",

τόνισε η ζωντανή ιστορία της Ένωσης και σχολίασε για τις αντιδράσεις του κόσμου:

"Τα συλλαλητήρια είναι μίζερα, δεν προσφέρουν πολλά. Δεν είναι τρόπος αντίδρασης. Η αντίδραση που θα πειράξει είναι να μην πάει κανένας στο γήπεδο. Κανένας!".


"Εμείς που τον έχουμε και τον διώχνουμε. Τόσο μ@λ@κες είμαστε"


Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστος από τον πρώην συμπαίκτη του, ενώ έγινε αναφορά και για το τραπέζι των παλαιμάχων:

"Κανονίζαμε πολύ καιρό να συναντηθούμε. Το λέγαμε με τον Μουσούρη να συναντηθούμε όλοι μαζί είτε στο μαγαζί του Μαύρου είτε σε αυτό του Ντούσκο. Και τελικά πήγαμε εκεί. Είναι αστείο να λέγεται πως έγινε επί τούτου για να πιεστούν καταστάσεις.

Εγώ ήξερα έναν Μπάγεβιτς που δεν καταλάβαινε τίποτα. Τότε δεν τολμούσε κανείς να του μιλήσει... Τα έβαζε όλα σε τάξη... Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, τώρα γιατί δεν φεύγει; Περιμένει κάτι από τον Μελισσανίδη; Περιμένει κάτι να κάνει; Δεν θέλει να φύγει για να μην του πουν πάλι ότι έφυγε;

Είναι πάντως φοβερό αυτό που συμβαίνει... Ολοι θέλουν να έχουν έναν Μπάγεβιτς στην ομάδα τους και εμείς που τον έχουμε τον διώχνουμε. Τόσο μαλάκες είμαστε; Και αν μείνει, θα βάλει και τα δυνατά του, γιατί πάντα ο Ντούσκο μπαίνει μπροστά. Ξέρει πώς να χειριστεί τις καταστάσεις. Και τώρα αυτό του κάνανε. Τον είχαν βάλει μπροστά για να κρυφτούν".







"Δεν κάνει διαφορά ο Σκόκο"


Το μεγάλο θέμα των ημερών που σήκωσε θύελλες αντιδράσεων, ο Νάτσο Σκόκο, δεν συγκίνησε καθόλου τον Παπαϊωάννου, ο οποίος τόνισε πως δεν κάνουν διαφορά τέτοιοι παίκτες:

"Δεν ξέρω αν θα πουλήσουν τον Σκόκο. Αλλά αν γίνει, καλώς να γίνει. Γιατί και εκεί που θα πάει τα ίδια θα κάνει το παιδί αυτό. Δεν είναι παίκτες αυτοί που μπορούν να κάνουν τη διαφορά κάθε μέρα και να έχουν διάρκεια. Βλέπεις ότι τη μια Κυριακή παίζει ο ένας, την άλλη ο άλλος. Είναι διαλυμένοι. Παίζουν για τον εαυτό τους και όχι για την ομάδα.

Και ούτε ο Μπάγεβιτς δεν μπορεί να τους κουμαντάρει. Γιατί πολύ απλά δεν έχει πλάτες, δεν έχει τη στήριξη. Και πώς να έχει, όταν δεν υπάρχει πρόεδρος και οι μετοχές είναι αλλού. Η ΑΕΚ έχει απλούς διαχειριστές. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να μπορέσεις να πιστέψεις. Εμείς ήμασταν Μαύρος, Βάγκνερ, Μπάγεβιτς, Νικολούδης και εγώ. Σε όποιον κι αν πήγαινε η μπάλα έμπαινε γκολ. Γιατί παίζαμε όλοι μαζί για την ομάδα. Βγαίναμε όλοι μπροστά και βγάζαμε 8 παίκτες οφσάιντ....".





Συνάντηση Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Σκόκο


Σήμερα αναμένεται να έχει το πολυαναμενόμενο ραντεβού με τον μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Αδαμίδης. Ο εκπρόσωπος της πλευράς του ποδοσφαιριστή, Παύλος Διαννής, αναμένεται να φέρει και προτάσεις που έχει στα χέρια του για τον πελάτη του.

Όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, ο Σταύρος Αδαμίδης, έχει ως πρώτο στόχο την παραμονή του παίκτη και αναμένεται να του κάνει πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές. Το θέμα είναι, αν θα μπορέσει, όπως δήλωσε και ο μάνατζερ του παίκτη, να πείσει τον Σκόκο!

Εάν δεν υπάρξει φως στο τούνελ (και πως να υπάρχει όταν εσύ ο ίδιος ανακοινώνεις την πώληση του παίκτη), τότε προτεραιότητα έχει η πώληση σε ομάδα του εξωτερικού. Αν δεν κάτσει και αυτό... τότε θα γίνει πλειστηριασμός εντός των συνόρων.































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ