ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος:"Για νέα αρχή"

Παπασταθόπουλος:"Για νέα αρχή"
Νινης, Παπασταθοπουλος

Την ανάγκη για δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν και τα Νησιά Φερόε, εξέφρασαν με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Παναγιώτης Κονέ.

Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει το Αζερμπαϊτζάν (Σάββατο 8/9-«Τόφικ Μπαχράμοφ», 16:00) και τα Ν. Φερόες (Τετάρτη 12/9-γήπεδο Τόφτιρ, 16:00) για την προκριματική φάση του EURO 2009 και από τις ταυτόσημες απόψεις των παικτών προκύπτει η ανάγκη για νίκες.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πιο συγκεκριμένα τόνισε:" Σ΄ αυτά τα παιχνίδια κάνουμε μια νέα αρχή, καθώς έχουμε και νέο προπονητή. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα ως ομάδα, παρά μόνο να χάσουμε. Πρέπει να νικήσουμε στους δύο προσεχείς αγώνες μας αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση.

Πιστεύω ότι οι αυριανοί αντίπαλοί μας δεν έχουν να επιδείξουν κάτι σημαντικό, αφού τους λείπει η ποιότητα. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό και όλοι μαζί θα καταβάλουμε όση προσπάθεια χρειαστεί για να πάρουμε τους βαθμούς".

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κονέ επεσήμανε :"Ο αγώνας με το Αζερμπαϊτζάν είναι σα νέα εκκίνηση, με καινούργιο προπονητή και φιλοσοφία. Γνωρίζουμε το Αζερμπαϊτζάν. Παρά τη νίκη μας στην Αθήνα με 4-1 μάς είχε δυσκολέψει πάρα πολύ, αν και ως ομάδα δεν έχει να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο.

Σίγουρα η αποστολή μας θα είναι πιο δύσκολη, επειδή παίζουμε εκτός έδρας, όμως αν αξιοποιήσουμε το ταλέντο μας δεν μπορούν να μας ανταγωνιστούν. Ολοι οι παίκτες έχουν συμμετοχές στην Α΄ Εθνική, έχουν ποιότητα και αν δεθούμε ως ομάδα μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Διαιτητής του αγώνα Αζερμπαϊτζάν-Ελλάδα θα είναι ο Πολωνός Μάρτσιν Μπόρσκι. Η προετοιμασία των διεθνών με την τελευταία προπόνηση στο Μπακού, στην οποία συμμετείχαν, δίχως πρόβλημα, όλοι οι παίκτες.








TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ