ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παπάζογλου, ο άνθρωπος του Κυπέλλου

Παπάζογλου, ο άνθρωπος του Κυπέλλου
Παπάζογλου

Ο Θανάσης Παπάζογλου μετά από δυο στείρους μήνες ψάχνει ένα γκολ και το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο σκοράρει συχνά, είναι μία καλή ευκαιρία για να επανέλθει δυναμικά (VIDEOS).

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παπάζογλου πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, όμως δεν κατάφερε να πείσει τον Μίτσελ και αποχώρησε μετά από λίγες εβδομάδες.

Στον Ατρόμητο δεν έχασαν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν και η αλήθεια είναι πως το ξεκίνημα με την ομάδα του Περιστερίου ήταν ιδανικό. Γκολ την πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Πλατανιά και νίκη με 1-0 για τον Ατρόμητο.

Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη. Ο 26άχρονος άσος έμεινε... άκαπνος, ενώ ένας τραυματισμός τον ταλαιπώρησε αρκετά με αποτέλεσμα να χάσει τη φόρμα του.

Του ταιριάζει το Κύπελλο

Ο Σα Πίντο, με τον οποίο συνεργάστηκαν πέρσι στον ΟΦΗ, γνωρίζει τις δυνατότητες του και γι αυτό τον πήρε στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση εξάλλου ταιριάζει στον Έλληνα φορ, ο οποίος την περσινή περίοδο πέτυχε τέσσερα γκολ στο Κύπελλο, με τον ΟΦΗ να μην χάνει σε κανένα.

Αναλυτικά...

31/10/2013 ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-1

16/01/2014 ΑΕΛ Καλλονής - ΟΦΗ 0-2

29/01/2014 ΟΦΗ - Πανιώνιος 2-0

19/03/2014 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 1-0

Στον Ατρόμητο ελπίζουν πως το ματς με τον Πανθρακικό θα είναι μία νέα αρχή για τον Παπάζογλου που αποτελεί και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ