ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παπούτσια από χρυσάφι

Παπούτσια από χρυσάφι
Μέσι

Περισσότερα από 4.000 ευρώ δαπάνησε ένας ποδοσφαιρόφιλος για να αποκτήσει τα παπούτσια με τα οποία ο Μέσι σκόραρε α λα Μαραντόνα

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πεκίνο, ο οπαδός του Αργεντίνου σούπερ σταρ από το Ροζάριο δαπάνησε 4.000 ευρώ προκειμένου τα συγκεκριμένα παπούτσια να κοσμούν το δωμάτιο του.
Το εντυπωσιακό τέρμα συγκρίθηκε δικαιολογημένα με το αντίστοιχο που είχε πετύχει ο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν από 21 χρόνια στο Μεξικό κόντρα στην Αγγλία.
Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα πέτυχε δυο γκολ στο 5-2 της ομάδας του κόντρα στη Χετάφε, όμως ο χθεσινός αγώνας θα μείνει για πάντα χαραγμένος στη μνήμη των ποδοσφαιρόφιλων εξαιτίας του γκολ που πέτυχε ο Αργεντίνος άσος στο 28' για να γράψει το 2-0.

Ξεκινώντας λίγο πριν από τη μεσσαία γραμμή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του για να σκοράρει μέσα σε αποθέωση, σε ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς και υποψήφιο για τα διαχρονικά highlights της δεκαετίας.






Η ομοιότητα της προσπάθειας του Λιονέλ Μέσι με το γκολ-ορόσημο του Ντιέγκο Μαραντόνα κόντρα στην Αγγλία είναι παροιμιώδης και για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε την εξέλιξη και την κατάληξη των σλάλομ των δυο Αργεντίνων στο παρακάτω βίντεο.
















TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ