ΑΕΚ

Παππάς: "Όλα στο φως"

Παππάς: "Όλα στο φως"
Νοτιάς Θανόπουλος

Να έρθουν στο φως όλα τα αποτελέσματα του ελέγχου των στοιχείων της ΠΑΕ ζητά με δηλώσεις του ο Παππάς

Ο Πέτρος Παππάς, μιλώντας στην εφημερίδα "Εξέδρα", ζητάει να γίνει πλήρης ανάλυση και παράθεση των χρημάτων που έχουν βάλει οι μέτοχοι και να ενημερωθούν λεπτομερώς όλα τα μέλη της μετοχικής σύνθεσης από πού προήλθαν και, τελικά, πού κατέληξαν τα κεφάλαια που αφορούν τα έσοδα της ΠΑΕ.
" Η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να δημοσιευτούν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα αφορούν το αποτέλεσμα του ελέγχου, ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρειά τους, ώστε όλοι να γνωρίζουν τι έγινε τα τελευταία πέντε χρόνια στην ΑΕΚ. Είτε είναι καλό το αποτέλεσμα είτε είναι κακό.Μόλις τελειώσει ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών και έχουμε το αποτέλεσμα στα χέρια μας, θα δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα στον Κοζώνη για να επενδύσει τα χρήματα που θέλει στην ΑΕΚ".

Στο ερώτημα τι θα συμβεί αν για οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει το θέμα Κοζώνη, ο Παππάς εξήγησε: " Σε αυτήν την περίπτωση, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε έως το τέλος της σεζόν, με στόχο να νοικοκυρέψουμε τα πράγματα. Μετά, αν υπάρξει κάποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής με αποδεδειγμένη οικονομική κατάσταση, θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε συζητήσεις για τη διάδοχη κατάσταση".

Το σχόλιο του Πέτρου Παππά για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το εξής: " Σας βεβαιώ ότι κληρονομήσαμε την ομάδα χωρίς να φταίμε για όποια διαχειριστικά λάθη πιθανώς να έγιναν. Εχουμε ευθύνη βέβαια γιατί δεν ασκήσαμε εξονυχιστικό έλεγχο στη διοίκηση. Είμαστε σε μία κατάσταση όπου χάσαμε ό,τι βάλαμε. Βάζουμε κι άλλα τώρα και την ίδια ώρα μας βρίζει και ένα κομμάτι του κόσμου της ΑΕΚ... Θα κάνουμε στο εξής ό,τι μπορούμε", δήλωσε στην "Εξέδρα" ο εκ των βασικών μετόχων της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ