ΑΡΗΣ

Παραδίδεται ο έλεγχος

Παραδίδεται ο έλεγχος
Σκόρδας

Με μία εβδομάδα καθυστέρηση θα παραδοθεί ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος της ΠΑΕ Άρης

Το αίτημα του δ.σ. της Λέσχης Φίλων Άρη είχε γίνει την Μεγάλη Τρίτη αλλά δύο μέρες μετά είχε υπάρξει αρνητική απάντηση από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, και του Αντιπροέδρου της, Νικόλαου Βογιατζή.
Κάτι ανάλογο όμως δεν συνέβη και τώρα μετά το σχετικό αίτημα της Τρίτης του Πάσχα από τον Ερασιτέχνη Άρη η απάντηση ήταν θετική και μέχρι την Παρασκευή θα δοθούν τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν.

Ενσωματώθηκε ο Βανγκέλι

Στα αγωνιστικά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και χωρίς απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, αφού και ο Κρίστι Βανγκέλι γυμνάστηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αύριο μετά το τέλος της προπόνησης (γύρω στις 13:30) ο Θόδωρος Δαλκίδης θα απονείμει στον Ντάρσι Νέτο το βραβείο του MVP για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το 2 ο Πασχαλινό Τουρνουά

Περισσότεροι από 300 μικροί αθλητές πήραν μέρος στο Πασχαλινό τουρνουά των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Άρης, που ολοκληρώθηκε σήμερα στα γήπεδα του Μάττα. Εκτός από τον Άρη συμμετείχαν ακόμη οι Ελπίδες Έδεσσας, οι Μακεδόνες Βέροιας, ο Πήγασος και ο Άρης Πλατανιάς με ομάδες στο Παιδικό, το Προπαιδικό και τα Τζούνιορ.

Το τουρνουά είχε απόλυτη επιτυχία ενώ δόθηκαν έπαθλα, μετάλλια και κύπελλα στους μικρούς πρωταγωνιστές για τη συμμετοχή τους.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ