ΑΡΗΣ

Παραιτήσεων συνέχεια

Παραιτήσεων συνέχεια

Μετά τον Νίκο Βογιατζή, τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης υπέβαλλαν και οι Γιώργος Βασβάνης και Διονύσης Αριστοτελίδης και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ενσωματώθηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Οι Γιώργος Βασβάνης και Διονύσης Αριστοτελίδης παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Νίκος Βογιατζής και πλέον αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι παραιτήσεις τους, όπως επικαλέστηκαν, είχαν να κάνουν με προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους σε μία εξέλιξη που είχε διαφανεί από το βράδυ του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ.

Σε μία βραδιά όπου αρκετά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης είχανε εκφράσει την πρόθεσή τους να παραιτηθούν όπως οι Κώνστας και Αριστοτελίδης, παρά τις διαψεύσεις που είχαν ακολουθήσει.

Πλέον και με δεδομένο ότι ο ΑΣ Άρης έχει αποσύρει την συμμετοχή του Θωμά Γιώτα από το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη στιγμή αυτό στο συμβούλιο συμμετέχουν οι εξής τρεις. Λάμπρος Σκόρδας, Θανάσης Κώνστας και Νίκος Τσιόνκης.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει μια διοίκηση Πρωτοδικείου μετά και από τις τέσσερις παραιτήσεις που υπήρξαν. Παραιτήσεις που αναμένεται να επικαλεστούν οι ΚΜΑ και ΑΣ στο δικαστήριο της 18ης Μαρτίου για την αντικατάσταση της νυν διοίκησης της ΠΑΕ με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μειώνονται τα προβλήματα του Σούλη Παπαδόπουλου εν όψει του Κυριακάτικου (16/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κι αυτό καθώς στη σημερινή προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο πήρανε μέρος οι Νταβίντ Αγκάνθο, Πέτρος Καμινιώτης και Νίκος Τσουμάνης, που τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι τραυματίες Οικονομόπουλος, Πουλίδο και Κοτσαρίδης, με την κατάσταση του Οικονομόπουλου να μην είναι πάντως ανησυχητική και την Πέμπτη (13/3) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ