ΑΕΚ

Παραίτηση Μανωλά! Προσωρινή;

Παραίτηση Μανωλά! Προσωρινή;
Μανωλάς

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς ίσως το βράδυ, μετά το ραντεβού Νοτιά-Ντούσκο να ανακαλέσει. Ανανέωσε ο "Αλεξό"(v)

Mετά τις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, σύμφωνα με τις οποίες αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του SPORT 24 με τίτλο Σύγκρουση δύο κόσμων στην ΑΕΚ ), προέκυψε σήμερα η παραίτηση του στενότερου του συνεργάτη, Στέλιου Μανωλά η οποία προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στις τάξεις της Ενωσης ενόψει και της αυριανής συνέντευξης Τύπου. Στην οποία θα μάθουμε επιτέλους ποιο είναι το πλάνο της διοίκησης που εδώ και ένα χρόνο αυτοαναιρείται σε διάφορα θέματα με θαυμαστή συνέπεια!

Οι λόγοι της παραίτησης

Ο Στέλιος Μανωλάς ήταν εδώ και καιρό απογοητευμένος από τον ρόλο που ουσιαστικά δεν... είχε στην ομάδα. Επέστρεψε στους "κιτρινόμαυρους" ως τεχνικός διευθυντής με σκοπό να πλαισιώνει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και να του λύνει τα χέρια σε ζητήματα που αφορούσαν την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, ενώ βασικός ρόλος του ήταν επίσης να κατασκοπεύει και να προτείνει ποδοσφαιριστές προς απόκτηση.

Στην πραγματικότητα δεν έκανε, ή μάλλον δεν τον άφησαν να κάνει τίποτα από όλα αυτά... Από τον περασμένο Ιανουάριο άρχισε το κακό, όταν οι λίστες ποδοσφαιριστών από την Αργεντινή και την Ευρώπη, με λύσεις για όλα τα οικονομικά γούστα, απερρίφθησαν από τα μέλη του Δ. Σ κι ακολούθως μπήκαν στο συρτάρι. Ουδέποτε έκτοτε ασχολήθηκε κάποιος με αυτές.

Εκανε υπομονή αλλά...

Ο καιρός περνούσε όμως η κατάσταση δεν άλλαζε στην ΑΕΚ. Ο Μανωλάς συνέχισε τα ταξίδια, τις περισσότερες φορές μάλιστα πληρώνοντας από την τσέπη του τα έξοδα, όπως σας είχε αποκαλύψει το SPORT 24 σε παλαιότερο ρεπορτάζ . Μετέβη σε Ρουμανία, Ουγγαρία, Κύπρο και άλλες χώρες, είδε και συνομίλησε με ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν ελεύθεροι, πρότεινε φτηνές λύσεις αντιλαμβανόμενος τη δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, όμως και πάλι οι προσπάθειες του αγνοήθηκαν παντελώς!

Την Δευτέρα (1/6) η υπομονή του Στέλιου Μανωλά στέρεψε και αποφάσισε να παραιτηθεί. Οι σκέψεις φυγής είχαν γίνει εντονότερες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ωστόσο όπως προκύπτει από τον κύκλο του, δεν παραιτήθηκε διότι δεν ήθελε να αφήσει τον Μπάγεβιτς μόνο του μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ανατροπή σκηνικού... Μένει ο Ντούσκο



Μετά το χθεσινό (1/6) ραντεβού μεταξύ Νοτιά, Θανόπουλου, Μπάγεβιτς και Μανωλά, σε πολύ καλό κλίμα, η διοικητική πλευρά έδωσε τις εγγυήσεις που ζητούσε ο τεχνικός της ομάδας, και ο Ντούσκο θα είναι και του χρόνου στο τιμόνι της ΑΕΚ.

Μαζί του, αν και δεν έχει απαντήσει ακόμα, θα είναι και ο Στέλιος Μανωλάς που και ο ίδιος πείστηκε από Νοτιά-Θανόπουλου πως του χρόνου τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά.


Η περίπτωση αναθεώρησης

Στο αποψινό ραντεβού Νοτιά - Μπάγεβιτς αναμένεται να δώσει το παρών και ο Μανωλάς. Θα ακούσει και θα κρίνει αν πρέπει να επιμείνει στην παραίτησή του ή όχι. Οι άμεσοι συνεργάτες του προσπαθούν να τον μεταπείσουν κι αν ο μεγαλομέτοχος τον πείσει ότι οι συνθήκες εργασίας θα αλλάξουν κι ότι επιτέλους θα υπάρξει προγραμματισμός σε όλα τα επίπεδα, ίσως ο Μανωλάς ανακαλέσει και παραμείνει στο πόστο του.

Ανανέωσε ως το 2011 ο Αλεξόπουλος

Ο 31χρονος αμυντικός αποδέχτηκε την πρόταση για διετή επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, οπότε θα παραμείνει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια ως το καλοκαίρι του 2011. Το ίδιο αναμένεται αν συμβεί και με τον Νίκο Γεωργέα, ενώ ίσως εντός της ημέρας επιτευχθεί συμφωνία και με τον Παντελή Καφέ ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ