ΑΡΗΣ

Παραίτηση Ζουμπουρίδη

Παραίτηση Ζουμπουρίδη

Και επίσημα ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης παραιτείται από την θέση του προέδρου του ΑΣ και θα παραμείνει ως απλό μέλος στο ΔΣ και φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Χρήστος Ταουξίδης.

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης και επίσημα παραιτείται από την θέση του προέδρου του ΑΣ και θα παραμείνει ως απλό μέλος στο ΔΣ με φαβορί να τον διαδεχθεί να είναι ο Χρήστος Ταουξίδης.

Αυτό θα γίνει πιθανότατα σήμερα, ενώ από αύριο θα κινηθούνε οι νέες διαδικασίες για νέα ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ Άρης ώστε επιτέλους να ξεκινήσει η εκκαθάριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτιτο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη την Δευτέρα περιλάμβανε μεσημεριανή προπόνηση μετά από την Κυριακάτικη εκτός έδρας νίκη επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στην Καβάλα.

Ο Πάουλο Κάμπος αποφάσισε να τους δώσει ρεπό την Τρίτη, ώστε την Τετάρτη να ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Αρναίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Εν τω μεταξύ ο Αντώνης Καπνίδης που πέτυχε στην επιστροφή του στο «Ανθή Καραγιάννη», όπου έχει αγωνιστεί με την φανέλα του ΑΟΚ, το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στις δηλώσεις του στάθηκε σε δύο σημεία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου τέρμα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και το δεύτερο είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη των τελευταίων παιχνιδιών»,ήταν το σχόλιο του επιθετικού του Άρη μετά από το τέλος του παιχνιδιού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ