ΤΡΙΚΑΛΑ

Παραιτήθηκε από τον ΑΟΤ ο Πλεξίδας

Παραιτήθηκε από τον ΑΟΤ ο Πλεξίδας
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου, ύστερα από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για την υπόθεση του αγώνα με τον Λεβαδειακό

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Βαγγέλης Πλαξίδας, μετά από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Football League για την υπόθεση του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα, με παρέμβαση του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Νέα Λέσχη", δήλωσε αρχικά πως παραιτείται από την θέση του προέδρου του της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ και πως θέλει να αποχωρήσει από αυτό που λέγεται… ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Πλεξίδας σχολιάζοντας αρχικά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής είπε: " Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να δηλώσει παραίτηση μετά από αυτό. Παραίτηση δηλώνω και εγώ από τη θέση του προέδρου. Είναι τελεσίδικη η απόφαση μου ότι φεύγω από αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά θα είμαι κοντά στον ΑΟ Τρίκαλα. Η απόφαση μου δεν είναι εν βρασμώ ψυχής".

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν θα εγκαταλείψει τον ΑΟΤ και πως απλά κουράστηκε να κατέχει θεσμική θέση στην ομάδα: " Δεν παρατώ καμία μάχη. Η μάχη του ΑΟΤ θα τελειώσει μετά από τα πλει οφ. Δεν φεύγω από τον ΑΟ Τρίκαλα και μπορεί να μην ήμουν ποτέ φίλαθλος των Τρικάλων αλλά τα 4 τελευταία χρόνια είμαι ο πιο θερμός. Την ομάδα την έφτιαξα και είναι η ψυχή μου. Εξάλλου ο ΑΟΤ δεν έχει γυάλινα πόδια. Τα λεφτά είναι εξασφαλισμένα μέχρι το τέλος της χρονιάς".

Για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του ΑΟΤ: " Δε θα σταματήσει με τίποτα η υπόθεση Κομπότη. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο. Ο Λεβαδειακός είναι δεδομένο ότι θα πέσει".

Κλείνοντας ο Βαγγέλης Πλεξίδας έστειλε και ένα μήνυμα στους φιλάθλους: " Ο ΑΟΤ είναι μια καθαρή ομάδα και δε θα μπει ποτέ σε παράξενες διαδικασίες. Η ομάδα του ΑΟΤ στο τέλος της χρονιάς θα πάει Σουπερ Λίγκα και θα πάει με το κεφάλι ψηλά".

Αλεξίου: "Κάθε νόμιμη ενέργεια"

Επίσης, στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή έκανε παρέμβαση και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Τρίκαλα, κ. Νίκος Αλεξίου, ο οποίος τόνισε:

" Είναι μια απόφαση που δε μπορώ να κατανοήσω, από μια πειθαρχική επιτροπή η οποία δεν κάλεσε καν την ΠΑΕ Λεβαδειακός τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί το ποινικό δικαστήριο.

Φυσικά η απόφαση είναι πρωτοβάθμια και θα δούμε την πορεία της υποθέσεως πώς θα εξελιχτεί. Καλό θα είναι όλοι να είμαστε υπομονετικοί σε τέτοιες υποθέσεις. Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής δεν τιμά τη αλήθεια.

Ας έβγαινε πρώτα η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου και μετά ας προχωρούσε η ΕΠΑΕ στο να βγάλει αποφάσεις. Εμείς σαν ΑΟ Τρίκαλα θα κάνουμε κάθε νόμιμη ενεργεία που προβλέπεται για να αποκατασταθεί το ζήτημα. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην αλήθεια".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ