ΑΡΗΣ

Παραιτήθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ

Παραιτήθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Όπως είχε διαφανεί από χθες το βράδυ τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με εξαίρεση τους Αθανάσιο Αθανασιάδη και Αντώνη Ζαμπέτα παραιτήθηκαν

Η απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης της ΠΑΕ Άρης χθες το μεσημέρι έφερε σήμερα όπως αναμενόταν τις ώρες που προηγήθηκαν την παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης τα δύο μέλη που δεν υπέβαλαν την παραίτησή τους ήταν οι Αθανάσιος Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας που έχουνε δικαίωμα υπογραφής.

" Την παραίτηση τους από τις θέσεις του ΔΣ της ΠΑΕ υπέβαλλαν με το παρακάτω κείμενο 7 μέλη της διοίκησης. Αναλυτικά η τοποθέτησή τους:

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί στις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις στον αγαπημένο μας σύλλογο και με σκοπό να διευκολύνουμε τις εξελίξεις που επιβάλλεται να υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από την εξόχως τιμητική θέση.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Τα μέλη του Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΒΑΛΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ

ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΠΠΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ".

Μία ανακοίνωση που ήρθε μερικά λεπτά μετά από την επίσκεψη αντιπροσωπείας μελών του συνδέσμου "Ιερολοχίτες" στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τις αρνητικές εξελίξεις.

Στο τετ α τετ που είχανε με τα μέλη της διοίκησης τους εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα λάθη που θεωρούν ότι έχουνε γίνει στο τελευταίο διάστημα τονίζοντας τους: " Αποτύχατε, φύγετε από την διοίκηση".

Όσο δε κατά την αποχώρησή τους έκαναν ξεκάθαρο πως: " οι ώρες είναι δύσκολες και ο Άρης πρέπει άμεσα να βρει τον δρόμο του".

Κι όσο για την επόμενη μέρα της παραίτησης των εφτά μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί αυτή να περιλαμβάνει προσφυγή στο Πρωτοδικείο για ορισμό νέας διοίκησης.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν πράγματι θα δημιουργηθεί ένα νέο διοικητικό συμβούλιο με τον Αντώνη Ζαμπέτα σε ρόλο προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου πλαισιωμένο από τρία πρόσωπα κοινής αποδοχής και την προσθήκη ενός εκπροσώπου του ΑΣ Άρης.

Η απουσία από το παραπάνω σχήμα του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, φανερώνει ότι παρά την μη παραίτησή του έχει ημερομηνία λήξης ακόμη και το επόμενο δεκαήμερο μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα.

Όσο για τον Γιάννη Κόντη, παρά τις ιδιαιτερότητες που δείχνει να παρουσιάζει η περίπτωσή του, δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου σχήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ