ΠΑΟΚ

Παραιτήθηκε και ο Μπιτσιάνης

Παραιτήθηκε και ο Μπιτσιάνης
Ορφανός-Κούδας

Παραιτήθηκαν από την διοίκηση του ΠΑΟΚ οι Κούδας, Αποστολίδης και Μπιτσιάνης

Ο κ. Μπιτσιάνης αποχώρησε επειδή θεωρεί ότι η έξωθεν καλή μαρτυρία της διοίκησης έχει χαθεί αμετάκλητα μετά τα γεγονότα της Παρασκευής.
Στο μεταξύ η ανακοίνωση των Κούδα και Αποστολίδη αναφέρει:

"Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής 2.Μαρ.2007 εκφράσαμε την επιθυμία μας να παραιτηθούμε από Μέλη, πιστεύοντας ότι υπήρχε άμεση ανάγκη αλλαγής ή αναδιάρθρωσης αυτού του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το δυνατόν αποτελεσματικότερα για να αντιμετωπίσει τα πoλλά και μεγάλα προβλήματα.

Σήμερα πιστεύουμε ότι αυτή η ανάγκη είναι ακόμη μεγαλύτερη και θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η υποβολή των δικών μας παραιτήσεων θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την κατάθεση της συγκεκριμένης μηνυτήριας αναφοράς.

Γιώργος Κούδας - Κούλης Αποστολίδης"

Στα αγωνιστικά οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Παντελής Κωνσταντινίδης ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς, χωρίς να αποκλείεται στις αμέσως επόμενες μέρες να προπονούνται κανονικά, ενώ σήμερα συμμετείχαν σε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Κατά τα άλλα ο Στέλιος Ηλιάδης, εξακολουθεί να προπονείται ατομικά και από την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Τέλος κλήση για την Εθνική Ομάδα της Κύπρου, για το διάστημα 19-29 Μαρτίου, δέχθηκαν οι Γιασουμής Γιασουμή και Ηλίας Χαραλάμπους.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ