ΕΥΡΩΠΗ

Παραλίγο τραγωδία στη Νορβηγία!

 *** Local Caption *** Carl-Erik Torp kollapset på banen i kampen mellom Sogndal og Brann.
*** Local Caption *** Carl-Erik Torp kollapset på banen i kampen mellom Sogndal og Brann. *** LOCAL CAPTION *** CARL-ERIK TORP KOLLAPSET PA BANEN I KAMPEN MELLOM SOGNDAL OG BRANN.

Ο 27χρονος μέσος της Μπραν, Καρλ-Έρικ Τορπ λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο υπέστη καρδιακή προσβολή!

Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Σόγκνταλ και της Μπραν που βρήκε νικήτρια την πρώτη επισκιάστηκε από το συμβάν της κατάρρευσης του μέσου των φιλοξενούμενων Κάρλ Έρικ Τορπ που υπέστη καρδιακή προσβολή!

Ο 27χρονος άσος δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα κάτι που προκάλεσε απορίες. Ο τεχνικός του συλλόγου από το Μπέργκεν τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο 79΄.

Ο Τορπ δέκα λεπτά λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Χάουκελαντ, στο Μπέργκεν.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή. Ο "Κάλε" ένιωθε πόνους στο στήθος λίγα δευτερόλεπτα προτού καταρρεύσει. Για τουλάχιστον τρία λεπτά η καρδιά του Τορπ υπολειτουργούσε. Η επιστράτευση απινιδωτή για την παροχή ηλεκτροσόκ και επαναφορά σε φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό έσωσε τη ζωή του.

Παραλίγο τραγωδία στη Νορβηγία!

" Βρίσκεται σε καλά χέρια. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμη εάν η κατάσταση του δεν σταθεροποιηθεί" σχολίασε ο φυσιοθεραπευτής της Μπραν. Ασλε Κιέλσεν.

Η Σόγκνταλ επικράτησε 1-0 της Μπραν, όμως ουδείς το χάρηκε. " Θα είμαι χαρούμενος, όταν δω τον Τορπ να χαμογελά ξανά" σχολίασε ο τεχνικός των νικητών, Χάραλντ Ομπρεκ.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ