ΙΝΤΕΡ

Παραμείνει "νερατζούρο" ο Ντάγκλας Μαϊκόν

Παραμείνει "νερατζούρο" ο Ντάγκλας Μαϊκόν
μαϊκόν

Ο Ντάγκλας Μαϊκόν φαίνεται πως πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τους ανθρώπους της Ίντερ και πλέον θέλει να παραμείνει στην ομάδα

Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο, ο οποίος είχε δηλώσει πως θέλει να κατακτήσει το Champions League και αν η Ίντερ δεν μπορεί να του προσφέρει αυτό, τότε θα πρέπει να φύγει.
Μοράτι και Μουρίνιο προφανώς έπεισαν το Μαϊκόν πως οι "νερατζούρι" θα είναι την νέα χρονιά πιο δυνατοί και θα έχουν την δυναμική να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης, ενώ πιθανότατα του υποσχέθηκαν και καλύτερο συμβόλαιο.

"Νομίζω πως δεν έπρεπε να υπάρχουν άλλες φήμες για μεταγραφή του Μαϊκόν, καθώς δεν πρόκειται να φύγει", τόνισε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του διεθνή ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Καλιέντο.

"Αυτό συμβαίνει διότι ο παίκτης είναι χαρούμενος στην Ίντερ και δεν θέλει να φύγει. Ο πρόεδρος, Μάσιμο Μοράτι και ο προπονητής, Ζοσέ Μουρίνιο, κατάλαβαν οτι έχουν το καλύτερο δεξί μπακ στον κόσμο στην ομάδα τους και έτσι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν".

Ο Καλιέντο είναι μάνατζερ και του Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος αναμένεται να φύγει από την Γιουβέντους.

"Η Γιούβε έχει πολλούς καλούς επιθετικούς και πως δεν μπορούν να παίζουν όλοι, έτσι είναι λογικό να φύγει κάποιος".

"Ο Νταβίντ θα ήταν ιδανικός για κάθε σύλλογο. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έτσι θα ζητήσει τα ίδια χρήματα που παίρνει στην Γιουβέντους".

"Αν για παράδειγμα πάει στην Μίλαν, σίγουρα θα ζητήσει τα ίδια χρήματα, αφού πάει από κορυφαία ομάδα σε μία άλλη ίδιου επιπέδου".












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ