ΤΣΕΛΣΙ

Παραμένει αρχηγός ο Τέρι

Παραμένει αρχηγός ο Τέρι

Η Τσέλσι δεν θα αφαιρέσει από τον Τζον Τέρι το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Μπρους Μπακ.

Η Τσέλσι τιμώρησε τον Τζον Τέρι για την ρατσιστική επίθεση στον Άντον Φέρντιναντ, ωστόσο δεν του αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την καταδίκη του.

Ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει να οδηγεί τους "μπλε" στον αγωνιστικό χώρο όταν εκτίσει την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που του επέβαλε η αγγλική ομοσπονδία (μαζί με πρόστιμο 220,000 λιρών).

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ επιβεβαίωσε πως ο Τέρι θα παραμείνει αρχηγός στο σύλλογο του Λονδίνου. Ένα 24ωρο νωρίτερα ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρομπέρτο Ντι Ματέο δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την αφαίρεση ή τη διατήρηση του περιβραχιονίου από τον Τέρι.

Αυτή ήταν η δουλειά του Μπακ, ο οποίος σε δηλώσεις του, τόνισε " ο Τζον θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός της ομάδας. Πήραμε πειθαρχικά μέτρα και νομίζουμε πως είναι μια δίκαιη τιμωρία, απόλυτα ταιριαστή στις συνθήκες".

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει η ποινή που επέβαλε ο σύλλογος και ο ιδιοκτήτης Ρόμαν Αμπράμοβιτς με τον Μπακ να αρκείται στο να πει πως είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που έχει επιβάλλει η ομάδα.

" Δεν είναι μια απόφαση που πήραμε ελαφρά. Δεν πήραμε την απόφαση σε μια συνάντηση της μισής ώρας, το συζητήσαμε σε μια μεγάλη χρονική περίοδο και καταλήξαμε στη σωστότερη τιμωρία".

Ο Τέρι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό ματς με την Τότεναμ και στους τρεις επόμενους αγώνες της Premier League. Είναι ελεύθερος να αγωνιστεί στο Champions League.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ