ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παραμένει εκτός ο Μπρίτο

Παραμένει εκτός ο Μπρίτο
INTIME SPORTS

Ο Μπρίτο είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζει ο Σα Πίντο για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ατρόμητου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο δύσκολο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να έχει ο Σα Πίντο στον πάγκο του Ατρόμητου με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το Σάββατο το βράδυ.

Ο νεαρός τεχνικός πραγματοποίησε την Πέμπτη το απόγευμα την δεύτερη προπόνηση με την ομάδα του και προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του.

Το καλό για τον Σα Πίντο είναι πως έχει μόνο μια απουσία να αντιμετωπίσει και αυτή είναι του Μπρίτο ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες του και δεν θα τεθεί στην διάθεση του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο γήπεδο Περιστερίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας μας υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Μπρίτο που συνεχίζει τη θεραπεία και του Λημνιού που είναι στην Εθνική Παίδων.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ