ΑΡΗΣ

Παραμένουν αμφίβολοι Γκιάρο και Χαβίτο

Παραμένουν αμφίβολοι Γκιάρο και Χαβίτο
INTIME SPORTS

Ρονάλντο Γκιάρο και Φρανσίσκο Χαβίτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με την Κέρκυρα

Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, της Παρασκευής (19/11), στις 10:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μετά την νέα μορφή που απέκτησαν τα γήπεδα με την ολοκλήρωση των εργασιών της αντικατάστασης του χλοοτάπητα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (21/11, 17:15).

Ρονάλντο Γκιάρο και Φρανσίσκο Χαβίτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολοι για τον αγώνα ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολουθούν οι τραυματίες Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Χθες εξάλλου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο πρώτο τέταρτο της προπόνησης είχε φροντίσει να έχει ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να τους "ντοπάρει" με τον τρόπο του εν όψει της συνέχειας.

" Θα πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση. Εμείς έχουμε την ευθύνη και εμείς θα φέρουμε ξανά την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών", ήταν το περιεχόμενο της τοποθέτηση του Αργεντινού τεχνικού του Άρη.

Αύριο τέλος το πρόγραμμα του Κούπερ περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ