ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμιλάνε με Ολυμπιακό οι Ισπανοί

Παραμιλάνε με Ολυμπιακό οι Ισπανοί
Μίτσελ Φουστέρ INTIME SPORTS

Η εξαιρετική πορεία που διαγράφει ο Ολυμπιακός την φετινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Μίτσελ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του Ισπανού τεχνικού, που έχουν εντυπωσιαστεί από τα κατορθώματα των Πειραιωτών.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της ιστοσελίδας " es.eurosport.yahoo.com ", που στην καθιερωμένη αναφορά της στους κορυφαίους της εβδομάδας που αγωνίζονται εκτός Ισπανίας, έχει συμπεριλάβει τον Νταβίδ Φουστέρ και τον Μίτσελ Γκονθάλεθ.

"Η ελληνική πλευρά (σ.σ. Ολυμπιακός) κυριαρχεί στη Super League και ο Νταβίντ Φουστέρ από τη μεριά του έχει σημαντικό μερίδιο επιτυχίας στην πορεία της ομάδας του για το καλύτερο ξεκίνημα στη διοργάνωση. Το γκολ του, με το οποίο έγινε το 1-0 με τον Απόλλωνα, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας", αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα που εκτός του 31χρονου άσου και του τεχνικού των Πειραιωτών στην θέση του προπονητή, συμπεριλαμβάνει τους εξής παίκτες στην κορυφαία ενδεκάδα: Χουάν Πάμπλο (Μακάμπι Τ.Α.), Μεχία (Εργοτέλης), Αγιάλα (Μίντλεσμπρο), Καταλά (ΑΕΚ Λ.), Νάβας (Μάντσεστερ Σ.), Τιάγκο (Μπάγερν), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Σολδάδο (Τότεναμ), Γιορέντε (Γιουβέντους), Ροδρίγο (Μπενφίκα).

" Ο Ισπανός προπονητής, που ήταν στα νιάτα του στο παρελθόν τόσο παίκτης όσο και κόουτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ελληνική Super League με τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ απολαμβάνει την πιο γλυκιά στιγμή της καριέρας που ακόμα χτίζει και οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά είναι ευχαριστημένοι από αυτόν και το ρεκόρ των 16 νικών και 1 ισοπαλίας στον πρώτο γύρο", είναι οι αράδες που αφιερώνει το δημοσίευμα για τον κόουτς Μίτσελ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα:

Παραμιλάνε με Ολυμπιακό οι Ισπανοί

"Μήτρογλου, Ρομπέρτο και ελληνική κόλαση"

Ακόμη μια ισπανική ιστοσελίδα κάνει αναφορά στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για την " rondoblaugrana.net ", που ασχολείται με την καταπληκτική έως τώρα παρουσία των Ρομπέρτο και Μήτρογλου, όπως και στην κολασμένη έδρα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σημειώνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη μετά την κλήρωση με τους "ερυθρόλευκους" στους "16" του Champions League:

" Πρώτος επιθετικός, σκόρερ και αστέρι του Ολυμπιακού, έχει κάνει φοβερά πράγματα φέτος, για αυτό και τον παρακολουθούν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Φέτος έχει 23 γκολ σε 19 παιχνίδια, αριθμοί πραγματικά ενός "δολοφόνου". Είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή και δυνατός. Πολύ καλός στο κεφάλι, στην πρώτη επαφή και το σουτ", υπογραμμίζει η ιστοσελίδα στο αφιέρωμα της και στην συνέχεια επικεντρώνεται στον Ρομπέρτο Χιμένεθ:

" Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι γνωστός, αφού έχει αγωνιστεί σε Σαραγόσα και Ατλέτικο, όπου έχει περάσει τις περισσότερες σεζόν του. Είναι ένα από τους παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού. Σε μερικά ματς είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες. Σε πολλά παιχνίδια έδωσε νίκες για τον Ολυμπιακό. Ψηλός, ευέλικτος, ταχύτατος στις τοποθετήσεις του και απίστευτα αντανακλαστικά είναι τα χαρακτηριστικά του Ρομπέρτο".

Παραμιλάνε με Ολυμπιακό οι Ισπανοί

Όσον αφορά το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την σύγκρουση με την Γιουνάιτεντ στην φάση των "16" του Champions League, γίνεται η εξής αναφορά:

" Υπάρχει έντονη πίεση στο γήπεδο του Ολυμπιακού και η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική. Μπορεί να μην είναι όπως παλιά, αλλά παραμένει εκρηκτική. Μπορεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έκαναν λόγο για έναν εύκολο αντίπαλο, ωστόσο, θα πρέπει να το δουν πιο ήρεμα, επειδή μπορεί να την πατήσουν. Τον Φεβρουάριο θα δούμε όλα αυτά που συζητάμε σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι αναφορικά με το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ