ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Παράπονα Φέργκιουσον για διαιτησία

Παράπονα Φέργκιουσον για διαιτησία

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έκρυψε τα παράπονά του για τον διαιτητή Κρις Φόι μετά την ήττα από την Άρσεναλ, στεκόμενος στην άρνησή του να υποδείξει πέναλτι στο 85' σε ανατροπή του Όουεν μέσα στην περιοχή από τον Κλισί.

"Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για να μην παίρνονται σωστές αποφάσεις", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο "Sky Sports News", αν και παραδέχτηκε ταυτόχρονα ότι πέρα από την άδικη αυτή απόφαση για την ομάδα του υπήρχε και πέναλτι υπέρ της Άρσεναλ στο πρώτο μέρος.

"Με τις δύο αυτές φάσεις υπάρχει σχετικά ισορροπία στα λάθη όμως νομίζω ότι ήταν δύσκολο να δει κανείς αυτό του Βίντιτς (σ.σ βρήκε τη μπάλα με το χέρι σε σέντρα του Γουόλκοτ) ενώ στην αντίπαλη περιοχή ο Κλισί ξέρει ότι έβαλε άγαρμπα τα χέρια πάνω στον Όουεν".

Όσον αφορά στη μάχη του τίτλου που παίρνει ξανά φωτιά, με την Τσέλσι να έχει τη δυνατότητα να πιάσει τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή με νίκη στο "Ολντ Τράφορντ" την ερχόμενη Κυριακή, ο Φέργκιουσον δήλωσε:

"Είναι προφανές πως η Τσέλσι έχει πλέον σοβαρές πιθανότητες και αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις. Ευνοήθηκαν πέρυσι από μία διαιτητική απόφαση στο Ολντ Τράφορντ, οπότε ανησυχούμε και τώρα.

Όμως το παιχνίδι γίνεται στο Ολντ Τράφορντ και οι οπαδοί μας θα είναι έτοιμοι, όπως και οι παίκτες μας".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ