ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Παράπονα για διαιτησία από Κιελίνι-Τζακερόνι

Παράπονα για διαιτησία από Κιελίνι-Τζακερόνι
Γιουβέντους-πανηγυρικό

Έντονα παράπονα από το διαιτητή Νταμάτο για το γεγονός ότι άφησε τη Γιουβέντους με 10 παίκτες από το 38' κόντρα στην Ίντερ, εξέφρασαν οι Α.Τζακερόνι και Τ.Κιελίνι

"Τα πηγαίναμε πολύ καλά μέχρι εκείνη τη στιγμή, όμως η αποβολή του Σισόκο άλλαξε τα πάντα. Νομίζω ότι όλοι είδαν πως η πρώτη κίτρινη κάρτα απλά δεν υπήρχε. Δεν είχε κανένα νόημα. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό", τόνισε ο κεντρικός αμυντικός της "βέκια σινιόρα", για να συνεχίσει:

"Ο Βάλτερ Σάμουελ έκανε έναν εκπληκτικά μεγάλο αριθμό φάουλ και ο Τιάγκο Μότα θα έπρεπε να είχε πάρει κάρτα νωρίτερα. Βασικά, πολλές μικρές λεπτομέρειες ευνόησαν την Ίντερ και χωρίς αυτές δεν θα είχαν πάρει τη νίκη, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι σπουδαία ομάδα."

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τεχνικού της Γιουβέντους, Αλμπέρτο Τζακερόνι: "Η κόκκινη κάρτα στον Σισόκο άλλαξε το ματς για τη Γιουβέντους και την Ίντερ.

Κάποιος θα πρέπει να μου πει γιατί πήρε την πρώτη κάρτα. Γιατί τιμωρήθηκε; Με βάση τους κανονισμούς δεν υπήρχε τίποτα το αντικανονικό."

Να σημειωθεί πως με αυτό το αποτέλεσμα οι "μπιανκονέρι" έφτασαν τις 13 ήττες στη Serie A σε σύνολο 34 αγωνιστικών και κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και την 6η θέση του πρωταθλήματος που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για την Ευρώπη, με τη Νάπολι να καραδοκεί για να την προσπεράσει την Κυριακή σε περίπτωση που περάσει νικηφόρα από το Μπάρι.

Απολαύστε ζωντανά το Campionato και το Coppa Italia από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Τρίτη 13/04 στις 21.45 την αναμέτρηση Φιορεντίνα-Ίντερ για το Coppa Italia. Επίσης, για το Campionato παρακολουθείστε τις αναμετρήσεις Κιέβο-Λιβόρνο (Σάββατο 17/04, 19.00) και Σαμπντόρια-Μίλαν (Κυριακή 18/04, 16.00).













TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ