ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράπονα... και από οικογενειάρχες

Παράπονα... και από οικογενειάρχες
Γκαλίνοβιτς, Παναθηναϊκός, γιορτή Πανάθα

Σειρά των πατεράδων να την ''πέσουν'' παραπονούμενοι στους ποδοσφαιριστές. Λήστεψαν την μπουτίκ!!!

" Δεν ήρθαμε για να τους χτυπήσουμε, αλλά για να τους ξυπνήσουμε", έλεγαν ορισμένοι από γονείς και κυρίως πατεράδες που πήγαν τα παιδιά τους στη γιορτή του συλλόγου και δεν έχασαν την ευκαιρία να παραπονεθούν με τον τρόπο στους παίκτες του Μουνιόθ για την νέα απογοητευτική τους εικόνα και την ήττα στην Κέρκυρα.

Βέλιτς: "Να επαναφέρουμε την ηρεμία"

Την ομάδα του "τριφυλλιού" εκπροσώπησαν οι Δάρλας, Μάντζιος, Θεοδωρίδης, Βύντρα, Γκαλίνοβιτς, Εμπεντε, Κώτσιος, Τζόρβας, Τζιόλης και Γκούμας, οι οποίοι για κάθε ενδεχόμενο μπήκαν από την πίσω πλευρά του ξενοδοχείου και παρόλο που μπροστά εκτός από την ησυχία υπήρχε και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

" Κι εμείς ψάχνουμε να βρούμε τι συμβαίνει. Είναι περίεργη η κατάσταση αυτή. Υπομονή... Πρέπει να ανατρέψουμε την άσχημη ψυχολογία και να επαναφέρουμε την ηρεμία", ήταν μερικές από τις "ατάκες" του εκπροσώπου του "πράσινου" πάγκου Γιάσμικο Βέλιτς μιλώντας στους παρευρισκόμενους σε φιλικό φόντο. Παρών στην εκδήλωση ήταν και οι νεαροί παίκτες Κραβαρίτης και Κατράνας ενώ παραβρέθηκε και ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Η ασφάλεια αναγκάστηκε να τοποθετήσει τους παίκτες σε ειδικό κλοιό προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα αφού οι γονείς άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις σε ποιο έντονο ύφος λέγοντας για παράδειγμα " Πως είναι δυνατόν να παίζεται έτσι" και άλλα διάφορα σχόλια.

Τελικά, οι παίκτες υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα στους φίλους του "τριφυλλιού" ενώ έβγαλαν και πολλές φωτογραφίες με πολλούς εξ' αυτών με το ύφος τους σίγουρα να μην είναι και ιδιαίτερα χαρούμενο (αλλά αρκέτά προβληματισμένο).

Με συνοδεία αστυνομίας στην προπόνηση

Μετά απο όσα έγιναν την Κυριακή στην Κέρκυρα αλλά και στο "Ελ. Βενιζέλος" οι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας συνοδευόμενοι από ισχυρή αστυνομική δύναμη, από το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει αργά χθες το βράδυ.

Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμαριά, ξεκίνησε όπως γίνεται κατανοητό και δεν υπήρχε διάθεση για πολλά λόγια, ενώ τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα, αφού η ψυχολογία δεν είναι σε καλό επίπεδο.

Όσοι αγωνίστηκαν στην Κέρκυρα έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας, στην τακτική και το τελείωμα των φάσεων, με τον Κώτσιο ν' ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπόβιο είχε άδεια και δεν προπονήθηκε.

Μουνιόθ: "Δεν θα ανεχτώ τέτοια εμφάνιση πάλι"

Στα λίγα λόγια που θέλησε να πει ωστόσο ο 49χρονος τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του για την απογοητευτική εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο μέρος, είπε χαρακτηριστικά: " Δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι προηγούμαστε 1-0 και να μπούμε μέσα στο δεύτερο ημίχρονο με συγκέντρωση για να τελειώσουμε το ματς και να τρώμε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα χωρίς να ακουμπάμε μπάλα.

Δεν πρόκειται ν’ ανεχθώ ξανά τέτοια κατάσταση και τέτοια εμφάνιση πάλι

" είπε ο 49χρονος εκφράζοντας έτσι το παράπονό του για την συμπεριφορά τους και πάλι εντός αγωνιστικού χώρου ενώ μίλησε και συγκεκριμένα σε ορισμένους παίκτες για τα προσωπικά λάθη που έκαναν στο ματς με τους "Φαίακες".

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 49χρονος τεχνικός αναμένεται να έχει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Βαρδινογιάννη, την Τρίτη προκειμένου να εκφέρει την άποψή του προς τον "ισχυρό άνδρα" για τα όσα μέτρα σκέφτεται να πάρει για το καλό της ομάδας.

Στην Ιταλία ο Παπαδόπουλος

Στην Παιανία εκτός του Ρικάρντο Μπόβιο δεν βρέθηκε ούτε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που το δόθηκε άδεια, καθώς ο διεθνής επιθετικός ζήτησε να κάνει την αρθροσκόπηση στην Ιταλία (πιθανώς Μπολόνια). Η ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα του και η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ απο την πλευρά του σκέφτεται να έχει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Καλαμαριά, καθώς δεν υπολογίζει τον Παπαδόπουλο, τον Βύντρα που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα αλλά και τους αδειούχους Μπόβιο, Μόρις με τον Νοτιοαφρικάνο να αποχωρεί για την πατρίδα του πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο με αστυνομική συνοδεία.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ, ωστόσο οι παίκτες δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται πως θ' ακολουθήσει άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα που θα τους αφήσει εκτός Κυπέλλου (αν υπάρξει ισοπαλία, ο επαναληπτικός θα γίνει στην Καλαμαριά), γι' αυτό και θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση, ώστε να οδηγηθούν στην διακοπή του πρωταθλήματος με την λιγότερη δυνατή ένταση. Άλλωστε κατά την διακοπή του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Λήστεψαν την κεντρική μπουτίκ του "τριφυλλιού"

Λίγα λεπτά πριν οι υπάλληλοι κλείσουν την κεντρική μπουτίκ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, δέχθηκαν την εισβολή αγνώστων στο κατάστημα οι οποίοι άρπαξαν είδη ρουχισμού της ομάδας και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Οι υπάλληλοι κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια αλλά οι άγνωστοι δράστες ήδη είχαν εξαφανιστεί χωρίς κανείς γύρω στην οδό Τσόχα αλλά και τα τμήματα του Ερασιτέχνη (Κολυμβητήριο, Βόλεϊ) να αντιληφθεί το παραμικρό.

Συνέντευξη για την χρηματοδότηση του έργου "Διπλή Ανάπλαση"

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" σε ότι αφορά το θέμα Βοτανικός, ζήτησαν να κοινοποιηθεί η επιστολή που έστειλε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, στον ομόλογό του του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Αλογοσκούφη, με την οποία ζητά να εγκριθεί η χρηματοδότηση της πρώτης φάσης του έργου ανάπλασης της περιοχής του Βοτανικού. Την Τρίτη η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού που έχει συσταθεί θα δώσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την χρηματοδότηση του έργου "Διπλή Ανάπλαση Βοτανικός-Λεωφόρος".









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ