ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Επιβλητική εμφάνιση"

Παράσχος: "Επιβλητική εμφάνιση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου δήλωσε πως ο στόχος της ομάδας πλέον είναι να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, ο οποίος σκόρπισε τον Πανιώνιο στους τέσσερις ανέμους. Επόμενο ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παράσχος να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα είχε δει από τους ποδοσφαιριστές της. Δείτε αναλυτικά:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιβλητική εμφάνιση, ευχαριστήθηκε το ποδόσφαιρο ο κόσμος. Μπορούσαμε να διευρύνουμε κι άλλο το σκορ, αν δεν προσέχαμε τόσο την κατοχή της μπάλας. Είμαι ευτυχής για τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που δείχνουν τα παιδιά. Πάμε έτσι μέχρι τα πλέι οφ για να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι τέσσερις επιθετικοί μας κάνουν πολλά χιλιόμετρα και ασκούν μεγάλη πίεση στον αντίπαλο. Ήθελε να μας αιφνιδιάσει ο Πανιώνιος, αλλά δεν του βγήκε".

Για τον Μπάλλα και τη θέση του δεξιού μπακ που αγωνίστηκε: "Προσαρμόσαμε τον Μπάλλα από την προπόνηση γιατί είχαμε πρόβλημα σε αυτή η θέση. Αν βελτιωθεί λίγο επιθετικά θα είναι πολύ καλύτερος. Αμυντικά είναι πολύ καλός".

Για τον Κιβρακίδη: "Ο Κιβρακίδης είναι ένα παιδί ταχυδυναμικό έχει απεριόριστες δυνάμεις, μπορεί να παίξει χαφ εξτρέμ αλλά και δεξί μπακ. Έχει κάποια αμυντικά προβλήματα στις τοποθετήσεις, μπορεί να πετύχει πάρα πολλά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ