ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Ευχάριστη έκπληξη ο Εργοτέλης"

Παράσχος: "Ευχάριστη έκπληξη ο Εργοτέλης"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει το Σάββατο (4/1) τον Εργοτέλη και ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Ανακοινώθηκε η αποστολή.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα κάνει το Σάββατο (4/1, 17.15) ποδαρικό στο 2014 ο Ατρόμητος και ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί.

Ο έμπειρος τεχνικός με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε πως ο Εργοτέλης είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και πρέπει η δικιά του ομάδα να έχει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση.

" Καταρχάς θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία κι ευτυχία σε όλον τον κόσμο. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά έτσι όπως αφήσαμε το 2013 και πρέπει να δείξουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στο παιχνίδι μας.

Ο Εργοτέλης τις πρώτες δώδεκα αγωνιστικές νομίζω ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια δεν πάει αρκετά καλά αλλά είναι μια ομάδα πολύ υπολογίσιμη με πολύ καλό υλικό. Θα γίνει πιστεύω ένα πολύ καλό παιχνίδι και εύχομαι να είμαστε εμείς οι νικητές", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παράσχος.

Εκτός οριστικά ο Μπρίτο

Από εκεί και πέρα, με την προπόνηση της Παρασκευής (3/1) ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία οριστικά δεν είναι ο Μπρίτο.

Στην αποστολή είναι οι: Λαζαρίδης, Αρκούδας, Μπάλλας, Τσενάμο, Δημούτσος, Φάμπιο, Φυτανίδης, Γκαρσία, Μπάρκας, Γεωργίου, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Σηφάκης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Νάστος και Ουμπίδες.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ