ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Μας ενδιαφέρει η καλή πορεία στο Κύπελλο"

Παράσχος: "Μας ενδιαφέρει η καλή πορεία στο Κύπελλο"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό τόνισε πως θα φρεσκάρει την ομάδα με αλλαγές με την ομάδα του να επιδιώκει ένα καλό αποτέλεσμα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την Τετάρτη (4/12) εκτός έδρας τον Παναιτωλικό και ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Παράσχος αναφερόμενος στην αναμέτρηση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ότι θέλει η ομάδα του να συνδυάσει μια καλή πορεία στο Κύπελλο με ανάλογη παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε χαρακτηριστικά:

«Η ομάδα μας επιστρέφει σε ένα θεσμό που έχει πετύχει ιστορικές γι' αυτήν επιτυχίες και σίγουρα μας ενδιαφέρει να κάνουμε καλή πορεία σε συνδυασμό με το πρωτάθλημα.Χρειαζόμαστε όμως επειγόντως αλλαγές και φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα κάτι που σημαίνει ότι θα είμαστε διαφορετικοί απ' ότι στο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με στόχο στον επαναληπτικό στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση. Ο Παναιτωλικός είναι μια σφικτή ομάδα δεν μας ξεγελούν τα δύο τελευταία του αποτελέσματα, θέλει προσοχή και ειδικά στον επιθετικό κομμάτι».

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, την Τρίτη το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το ματς με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Αγρινίου.

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή, γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Σηφάκης, Μπάρκας, Καλλέργης, Νάστος, Γεωργίου, Φυτανίδης, Γκαρσία, Αρκούδας, Φάμπιο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ταυλαρίδης, Γρομητσάρης, Μπάλλας, Ούμπιντες, Καραμάνος, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ