ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρασχος: "Με κεκτημένη ταχύτητα"

Παρασχος: "Με κεκτημένη ταχύτητα"
INTIME SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα του, η οποία έκανε άλλο ένα ρεκόρ, δήλωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου, που αναφέρθηκε και στους Παπαδόπουλο, Ναπολεόνι και Φωτάκη.

Άλλη μία νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό του ο Ατρόμητος, ο οποίος παραμένει στην τρίτη θέση και φροντίζει να επιβεβαιώνει πως αλλάζει επίπεδο. Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε:

"Πετύχαμε ακόμα μία νίκη που είχε τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Συνεχίσαμε το αήττητο 15 αγωνιστικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, παρ’ όλο που ο αντίπαλος ήρθε και έπαιξε πολύ κλειστά. Θέλει τεράστια υπομονή, σήμερα δεν μπορώ να πω ότι την είχαμε. Απλοποιήθηκαν τα πράγματα όταν έμεινε ο αντίπαλος με δέκα παίκτες.

Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι για να το τελειώσουμε με λιγότερη κούραση, μας περιμένουν δύσκολα ματς και με Τρίπολη και με Ολυμπιακό και με Λιβαδειά. Αύριο θα δούμε αν είναι ανησυχητικό του Παπαδόπουλου, πιστεύουμε ότι δεν θα είναι θλάση, αλλά σφίξιμο. Πιστεύω θα παίξει ο Ναπολεόνι, ίωση είχε.

Ο Φωτάκης είναι λίγο πίσω, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να υπολογίζουμε εκεί, το έδειξαν και τα εργομετρικά, θέλει λίγο να κάνουμε υπομονή. Απέδειξε αυτή η ομάδα ότι έχει μια σταθερότητα, έσπασε κι άλλα ρεκόρ τη φετινή σεζόν. Ερχόμαστε από κεκτημένη ταχύτητα και θέλουμε να τη διατηρήσουμε και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ