ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Να ενισχυθούμε επιθετικά, για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε"

Ο Γιώργος Παράσχος στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος | 11 Δεκεμβρίου 2021
Ο Γιώργος Παράσχος στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ατρόμητος | 11 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για τη δυσκολία του Ατρόμητου να σκοράρει και την ευκολία στο να δέχεται γκολ τονίζοντας πως περιμένει την επιθετική ενίσχυση της ομάδας του για να έρθουν αποτελέσματα και βαθμοί.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 2-0 από τον Παναθηναϊκό και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με τον Γιώργο Παράσχο να στέκεται στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του αλλά και στην ευκολία που δέχεται τέρματα.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε και για μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση της ομάδας ενόψει Ιανουαρίου:

"Είμαστε δύσκολοι στο γκολ, μέχρι τώρα δεχόμασταν και εύκολα γκολ και δεν είναι τυχαίο πως έχουμε τη χειρότερη άμυνα. Παρότι έχουμε μια έμπειρη άμυνα και ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από μεγάλες ομάδες. Δεν μπορούμε να βρούμε την ισορροπία, να ανοίξουμε το σκορ και να παίρνουμε βαθμούς.

Μας διακρίνει ένα τεράστιο άγχος, πίστευα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, το σκορ που κάναμε και το ποδόσφαιρο πως θα ήμασταν καλύτεροι άσχετα αν και ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός σήμερα. Πάλι απογοητευτήκαμε. Θα κοιτάξουμε μέσα από μια μικρή ενίσχυση στον επιθετικό τομέα, να ξεφύγουμε από τη θέση που είμαστε και στο δεύτερο γύρο να πάρουμε αποτελέσματα και να πάμε καλύτερα βαθμολογικά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ