ΠΑΟΚ

Παράσχος: "Όνειρο"

Παράσχος: "Όνειρο"
παρασχος

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας τεχνικός είχε χθες το μεσημέρι μια ουσιαστικά τυπικής διαδικασία συνάντηση στο Πανόραμα με τους κ.κ. Νίκο Βεζυρτζή, Λάκη Οικονομίδη, Άκη Τρυφωνίδη και Κούλη Αποστολίδη όπου αφού υπήρξε συμφωνία για τους όρους της συνεργασίας τους έγινε συζήτηση και για το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ.
Το βράδυ μετά από την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς, που έλαβε χώρα μετά από συνάντηση 18(!) μόλις λεπτών στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας ακολούθησε η ανακοίνωση συνεργασίας από πλευράς της ΠΑΕ με τον Γιώργο Παράσχο για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ στις πρώτες του δηλώσεις στην εφημερίδα Metrosport τόνισε: " Για μένα ήταν ένα όνειρο ο ΠΑΟΚ, για να κλείσω τον προπονητικό μου κύκλο. Από εδώ και πέρα σίγουρα ξέρω ότι δε θα είναι και ευοίωνα τα πράγματα, καθώς χρειάζεται να γίνει μία μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα, η οποία έχει μείνει βαθμολογικά πίσω. Στόχος μου θα είναι να δουλέψω όσο πιο σκληρά γίνεται με τους παίκτες μου για να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, αλλά για να πάρουμε και τα αποτελέσματα.

Αναμφίβολα το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για το φέρουμε στη Θεσσαλονίκη. Έχω δουλέψει και σε Άρη και σε Ηρακλή, όμως ο ΠΑΟΚ αποτελεί για μένα τη μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητητικής μου καριέρας. Και αυτό επειδή υπάρχει η ιδιαιτερότητα ότι ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να πετύχω τους στόχους που έχει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει μία σπουδαία νεανική ομάδα και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι παίκτες και να κάνουμε ένα καλύτερο σύνολο

".

Μαζί με τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί και ο γυμναστής της ομάδας επί σειρά ετών, Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος επίσης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του.

Τέλος, σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή του Γιώργου Κούτση, ο οποίος διεκδικεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των 190.000 ευρώ από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο υποστηρίζει ότι είχε συνάψει με ανθρώπους της ομάδας.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ