ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις"

Παράσχος: "Προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε στους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά πως πρέπει να είναι προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις των "κόκκινων". Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Ατρομήτου.

Με προπόνηση στο γήπεδο Περιστερίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (29/11) η προετοιμασία του Ατρομήτου για τον σαββατιάτικο (30/11) αγώνα με τον Πλατανιά στο γήπεδο των Περιβολίων.

Αμέσως μετά οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή γευμάτισαν και στην συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό τα Χανιά.

Την αποτελούν οι: Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Γεωργίου, Καραγκούνης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Καλλέργης, Γρομητσάρης, Γκαρσία και Φάμπιο.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς με τον Πλατανιά: " Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με έναν δυνατό αντίπαλο, ιδιαίτερα καθοριστικό και για τις δύο ομάδες από βαθμολογικής πλευράς.

Ο Πλατανιάς έπειτα από την αλλαγή του προπονητή περιμένουμε να παίξει πιο σφικτά αν και γηπεδούχος και θα προσπαθήσει να μας "χτυπήσει" με αντεπιθέσεις.

Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πάνω σε αυτό τον τομέα και να επιδείξουμε δύναμη και θέληση. Θα είναι ένα ματς που ίσως να κριθεί σε αυτά τα σημεία γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ