ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Το καλύτερο φετινό παιχνίδι"

Παράσχος: "Το καλύτερο φετινό παιχνίδι"

Ο Γιώργος Παράσχος μίλησε για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (3-1), την αποβολή του Φυντανίδη και αναφέρθηκε στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Παίζοντας για 75' λεπτά με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος νίκησε εύκολα με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και μείωσε την διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Καραμάνος, Νάστος και Ουμπίδες τα γκολ.

Η ομάδα του Περιστερίου που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 16' λόγω αποβολής του Φυτανίδη, πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Καραμάνου, Νάστου και Ουμπίδες φτάνοντας στους 49 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα, ο Παράσχος δήλωσε "Ήταν μια τεράστια νίκη κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής και πέτυχαν 3 γκολ ενώ παίζαμε με 10 παίκτες για 75 λεπτά. Τα παιδιά διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, ο αντίπαλος έμεινε μακριά από την εστία μας και τα παιδιά έδειξαν θέληση. Αν και καταναλώσαμε πολλές δυνάμεις, μπορούμε να τα καταφέρουμε την Τετάρτη στο Κύπελλο γιατί τα παιδιά έχουν πίστη και θέληση. Δεν κάναμε κοιλιά σε κανένα σημείο της σεζόν και αυτό είναι κάτι για το οποίο αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια. Ήταν το καλύτερο ματς που έχουμε κάνει εφέτος σε διάρκεια και διαχείριση. Μείναμε με 10 παίκτες κόντρα σε μια καλή ομάδα και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο".

Και πρόσθεσε: "Από την αρχή δείξαμε ότι θα ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Θα γινόταν καλό παιχνίδι και αυτό φάνηκε."

Ο τεχνικός του Ατρόμητου σχολίασε και την επίδοση του Αστέρα: "Ο Αστέρας ίσως επαναπαύτηκε μόλις αποβλήθηκε ο δικός μας παίκτης και μπήκε πιο χαλαρά γιατί πίστευε ότι κάποια στιγμή θα έβαζε ένα γκολ. Μετά το γκολ όμως, γέμισε εκνευρισμό και άγχος."

Ενώ στάθηκε και στην αποβολή του Φυντανίδη "Θεωρώ αυστηρή την αποβολή. Δεν ήταν κάτοχος της μπάλας ο Χουάνμα. Μπορούσε να δείξει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ