ΙΝΤΕΡ

Παρασκήνιο πίσω από το "κόψιμο" Μπαλοτέλι!

Παρασκήνιο πίσω από το "κόψιμο" Μπαλοτέλι!
Μουρίνιο-Μπαλοτέλι-1

Ένας καυγάς με τον Μουρίνιο και ο ύμνος της... Μίλαν άφησαν τον Μάριο Μπαλοτέλι εκτός αποστολής με Τσέλσι!

Όμως επειδή συνήθως "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", τα ιταλικά ΜΜΕ "σκάλισαν" το θέμα του παραγκωνισμού του "Super Mario" από τον Πορτογάλο και τα ευρήματα είναι άκρως αποκαλυπτικά.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Repubblica", o 19άχρονος επιθετικός είχε μπει εδώ και αρκετές ημέρες στο... μάτι αρκετών (και συμπαικτών του μάλιστα) στο Απιάνο Τζεντίλε λόγω της συμπεριφοράς του.

Η αρχή έγινε με το "παίζω-δεν παίζω" πριν από τον αγώνα Ίντερ-Τζένοα όπου ταλαιπωρούταν από πυρετό, στη συνέχεια ήρθε η επιλογή του να προσλάβει ως μάνατζερ τον μάνατζερ του Ιμπραίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, ενώ ο παίκτης εκνεύρισε αρκετούς κάνοντας παράπονα για ενοχλήσεις στο γόνατο πριν το ματς με την Κατάνια (το ιατρικό τιμ επέμενε ότι δεν είχε κάτι σοβαρό) που τον άφησε εκτός αποστολής για το ταξίδι στη Σικελία.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όσον αφορά στην υπομονή του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν το επεισόδιο στην προπόνηση της Κυριακής: ο Πορτογάλος του έκανε παρατήρηση και αυτός αντιμίλησε, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες και να χρειαστεί να παρέμβουν ψυχραιμότεροι ενώ ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Όσο για το τι ήταν αυτό που έβαλε οριστικά στο "ψυγείο" τον Μπαλοτέλι; Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο παίκτης είχε διάθεση να αστειευτεί στην προπόνηση της Δευτέρας με το -1 της Μίλαν λέγοντας κουβέντες του στιλ "σας ξαναφτάσαμε", ενώ οι "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν ότι ο νεαρός άσος έφτασε μέχρι και στο σημείο να τραγουδήσει τον ύμνο της Μίλαν!

Ανεξάρτητα από το αν είναι όλα αυτά αλήθεια ή μέρος αυτών, το σίγουρο είναι πως Ζοσέ Μουρίνιο και Μάριο Μπαλοτέλι φαντάζουν αυτή τη στιγμή σαν "δύο ξένοι στην ίδια πόλη", με την ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο ένας από τους δύο θα αποχωρίσει από το "Τζουζέπε Μεάτσα".








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ