ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση ως τις 2 Γενάρη για Μπεν Αρφά

Παράταση ως τις 2 Γενάρη για Μπεν Αρφά
Πακέ-Λανς

Παράταση μέχρι 2 Γενάρη πήρε η απάντηση της Μαρσέιγ για Μπεν Αρφά. Εναλλακτική ο Μονέ-Πακέ (vds)

Μπορεί ο 22χρονος Γαλλοαλγερινός σούπερ σταρ να αποτελεί την πρώτη επιλογή των "ερυθρολεύκων" για την κάλυψη της τρύπας στην αριστερή πτέρυγα της μεσαίας γραμμής και να θεωρείται παίκτης που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο σε περίπτωση ναυαγίου της υπόθεσης έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, πέρα από την περίπτωση του Μπεν Αρφά στη λίστα για τη γραμμή κρούσης υπάρχει και το όνομα του 21χρονου Κεβίν Μονέ-Πακέ της Λανς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της γενιάς του στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Πακέ είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική ομάδα Ελπίδων της Γαλλίας, μπορεί να αγωνιστεί είτε αριστερά είτε δεξιά στη μεσαία γραμμή, αποτελεί μέλος των "λανσουά" από το 2006 (36 συμμετοχές-7 γκολ), ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα λήγει το 2013.

Το κόστος μάλιστα για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στο "μεγάλο λιμάνι" υπολογίζεται ότι θα φτάσει στα 3.500.000 ευρώ, ποσό σαφώς μικρότερο έναντι αυτού που χρειάζεται για να πειστεί η "OM" να αποχωριστεί το μεγάλο (αλλά και με "προβληματικό" χαρακτήρα στο "Βελοντρόμ") αστέρι της.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο παίκτης έχει προταθεί από τον Ρομέν Αργυρούδη, με τον παλαίμαχο του Ολυμπιακού να συμβουλεύει πριν λίγες ημέρες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τους Πειραιώτες να μην αποκτήσουν τον Μπεν Αρφά, καθώς έχει υπόψη του παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερα στους "ερυθρόλευκους" (εννοούσε φυσικά τον Πακέ).

Τώρα, το αν το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον 21χρονο Γάλλο είναι όντως πραγματικό ή αποτελεί μοχλό πίεσης προς τους ανθρώπους της Μαρσέιγ ώστε να αποδεχτούν την πρόταση 8.000.000 ευρώ του Ολυμπιακού, αυτό είναι κάτι κάτι που θα διαφανείς στις προσεχείς ώρες όπου και αναμένεται εξέλιξη στο σίριαλ Μπεν Αρφά...

Ο Κεβίν Μονέ-Πακέ εν δράσει:





Ανιγκό: "Η απόφαση θα ληφθεί στις 2 Γενάρη"

Ο Ζοσέ Ανιγκό (σ.σ. αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ) μίλησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό "RMC", σχετικά με την περίπτωση του Χατέμ Μπεν Αρφά.

Ο Ανιγκό υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι απόφαση θα ληφθεί στις 2 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:


Για την υπόθεση Μπεν Αρφά: " Περιμένουμε ενδιαφέρουσες και συγκεκριμένες προτάσεις. Σήμερα δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη πρόταση".

Για την πρόταση του Ολυμπιακού: " Ναι υπάρχει πρόταση. Δεν είμαστε μακριά να συμφωνήσουμε, αλλά περιμένουμε την απάντηση του Χατέμ. Πάντως, δεν πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο να τον παραχωρήσουμε".

Για το αν έχει πάρει κάποια απόφαση το τεχνικό επιτελείο για τον Μπεν Αρφά: " Απολύτως καμία. Έχουμε πει από την αρχή πως απόφαση θα ληφθεί στις 2 Γενάρη. Μέχρι τότε υπάρχουν διακοπές. Θα περιμένουμε πρώτα να επιστρέψει ο Χατέμ".

Για τον Ματιέ Βαλμπουένα: " Είναι πιο πιθανό να αποχωρήσει ο Βαλμπουένα. Η δική του υπόθεση θα προχωρήσει πιο γρήγορα".

Χατ-τρικ για Ζίκο

Ο Ζίκο πέτυχε χατ-τρικ στο φιλικό που διοργάνωσε ο ίδιος στο "Maracanã", στις κερκίδες του οποίου βρέθηκαν περίππου 60.000 φίλαθλοι.

Ήταν ουσιαστικά μία γιορτή της Φλαμένγκο, με τον Αντριάνο να επιδεικνύει το τρόπαιο του πρωταθλητή Βραζιλίας πριν την έναρξη του αγώνα.

Η "ομάδα του Ζίκο" (ή και Φλαμένγκο) ήταν η μία και η "ομάδα των φίλων του Ζίκο" ήταν η άλλη και το τελικό σκορ 5-5.

Ο Ζίκο ήταν στην επίθεση μαζί με τους Αντριάνο και Ρομάριο, με τον τελευταίο να πετυχαίνει τα άλλα δύο γκολ της Φλαμένγκο, πέραν από το χατ-τρικ του προπονητή του Ολυμπιακού.



Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όπως ανακοίνωσε η Πειραϊκή ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη 06.01.2010 και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα ακόλουθα:

Η διάθεση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 30.12.2009 και ώρα 10:00, από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, www.olympiacos.org .

Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει ΚΡΑΤΗΣΗ έως δύο εισιτηρίων.

Η ΠΛΗΡΩΜΗ και ΠΑΡΑΛΑΒΗ των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα επανδρωμένα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17 του σταδίου Καραϊσκάκη, την Δευτέρα 04/01, την Τρίτη 05/01 και ώρες 10:00 - 18:00 και την Τετάρτη 06/01 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και Voucher κράτησης.

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK την Τετάρτη 30.12.2009 και ώρα 10:00 στο τηλ. 801 500 7777 - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του σταδίου Καραϊσκάκη, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τρίτη 05/01 και ώρες 10:00 - 18:00 και την και την Τετάρτη 06/01 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Τιμές εισιτηρίων: 20 €, 40 €, 50 €, 80 €, 100 €"































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ