ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρατηρήσεις από Αναστασίου στον Παναθηναϊκό

Παρατηρήσεις από Αναστασίου στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το κλίμα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλό λόγω της νίκης επί του Απόλλωνα, αλλά δεν έλειψαν οι παρατηρήσεις από τον Γιάννη Αναστασίου για την απόδοση των παικτών.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν επιτρέπουν ρεπό στον Παναθηναϊκό και οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στο "Γεώργιος Καλαφάτης" για προπόνηση.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, απόρροια της νίκης επί του Απόλλωνα το Σάββατο με 3-1, αλλά και την εξαιρετική αντίδραση μετά την ισοφάριση στο 80'. Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και προχώρησε σε παρατηρήσεις.

Τα παράπονα του είχαν να κάνουν με τη διάθεση και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αφού διέκρινε νωχελικότητα και εντόπισε πάρα πολλά ατομικά λάθη. Πριν το παιχνίδι με την ΑΕ Καλλονής την Τετάρτη, θα δείξει βίντεο από τα προηγούμενα ματς και θα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές όσα χρειάζονται διόρθωση.

Στο μεταξύ, όσοι έπαιξαν το Σάββατο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις ένας εναντίον ενός και τελειώματα. Ατομικά γυμνάστηκαν Πέτριτς, Λαγός και Μπαϊράμι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ