ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρατηρήσεις Χατζηνικολάου

Παρατηρήσεις Χατζηνικολάου
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνισή τους στο ματς με τον Πανιώνιο έκανε o Γιάννης Χατζηνικολάου

Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ιωνικού, ζήτησε από τους παίκτες να "συνέλθουν" και να δείξουν τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας καθώς αυτή η περίοδος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι περίοδος κρίσεως για όλους.
Από τις αρχές Μαϊου, τόνισε ο κ. Χατζηνικολάου, αρχίζει η σκληρή δουλειά για τη νέα ομάδα του Ιωνικού, με στόχο την άμεση επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. " Δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιείτε τέτοιες αποκαρδιωτικές εμφανίσεις, από τη στιγμή κατά την οποία αγωνίζεστε χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος, ενώ από την άλλη πλευρά η διοίκηση είναι απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντί σας. Φαινόμενα αδιαφορίας και ωχαδερφισμού δεν περνούν και δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα", τόνισε στους παίκτες του ο τεχνικός του Ιωνικού.

Πριν από τη σημερινή προπόνηση ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Κώστας Κοττάκης ανακοίνωσε στους παίκτες το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε για την απαράδεκτη εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φανγκουέιρο και Ερνάντο, ενώ ο Καντιμοίρης γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους παίκτες, αποφεύγοντας όμως να χρησιμοποιήσει τα χέρια του. Αλλωστε το Σάββατο θα οδηγηθεί στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος στον ώμο του.

Αντίθετα, την πρώτη του προπόνηση με τον Ιωνικό, πραγματοποίησε σήμερα ο νεαρός Αχιλλέας Παλάσκας που έγινε χθες επαγγελματίας και μαζί με τον Ραμίρεζ θα αποτελεί το δίδυμο τερματοφυλάκων του Ιωνικού, τουλάχιστον μέχρι να αποθεραπευτούν οι Ερνάντο και Καντιμοίρης.

Απουσίαζε ο τραυματίας Κωνσταντινίδης, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι ότι έπαθε "ζημιά" στο αριστερό γόνατό, αλλά το μέγεθος του προβλήματος θα φανεί μετά τη μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί ο έμπειρος επιθετικός. Απών από την προπόνηση ήταν και ο Νατσούρας, ο οποίος έχει πάρει άδεια και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη απ όπου θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Τόσο οι Κωνσταντινίδης και Νατσούρας, όσο και οι Φανγκουέιρο, Ερνάντο και Καντιμοίρης, αλλά και ο Παβιό που έχει συμπληρώσει κάρτες, δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει το Σάββατο (19.00) στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ, αντίθετα, επανέρχονται οι Ονουάτσι και Ξενίδης οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

















TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ