ΑΡΗΣ

Παρατηρήσεις Ερνάντεθ

Παρατηρήσεις Ερνάντεθ
Ερνάντεθ

Ομιλία του Ισπανού και παρατηρήσεις για την απόδοση στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί στο παιχνίδι της Κυριακής με την SKODA Ξάνθη ήταν τα μόνα δύο στοιχεία που κράτησε ο Ισπανός τεχνικός του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, αμέσως μετά τη λήξη του όπως φάνηκε στη στάση του στην διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου αλλά και χθες στην ομιλία που είχε στους παίκτες του.
Στην συνέντευξη Τύπου ο Κίκε Ερνάντεθ είχε αναφερθεί στα λάθη της ομάδας του και στην προσπάθεια όλα αυτά να διορθωθούν στην πορεία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι νίκες σε αντίθεση με τις ήττες βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Χθες λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός μίλησε και στους παίκτες του για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη όπου μόνο ικανοποιημένος δεν έδειξε από την απόδοση των περισσότερων εκ των ποδοσφαιριστών του στους οποίους μάλιστα έκανε ξεχωριστά παρατηρήσεις.

Τι ήταν όμως αυτό που ζήτησε ο Ερνάντεθ από τους παίκτες του; Μεγαλύτερη συνοχή στις γραμμές, σωστή κατοχή της μπάλας, σωστές μεταβιβάσεις αλλά και προώθηση του παιχνιδιού ενώ στην ομιλία του προς συγκεκριμένους παίκτες τους ζήτησε να μην φεύγουν από την θέση τους δημιουργώντας αναστάτωση στο σύνολο.

Κατά τα άλλα αύριο ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγελθεί μέσω και της ανακοίνωσης του ενιαίου Άρη ώρα 13:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου ενώ στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Σόφιας.

Στην διάρκεια αυτού ο Ερνάντεθ αναμένεται να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες για τους οποίους δεν έχει ακόμα άποψη, αλλά και παράλληλα να ψάξει και τον αντικαταστάτη του Κόκε στην κορυφή της επίθεσης, με πιθανότερο τον Γιώργο Γκουγκουλιά, εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο όπου ο Ισπανός επιθετικός θα απουσιάσει εκτίοντας την μία αγωνιστική της τιμωρίας του έχοντας συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

Για τον ίδιο λόγο στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής ο Νάτσο Γκαρσία μετά την κάρτα που αντίκρισε στο παιχνίδι της Κυριακής με την SKODA Ξάνθη.

Τέλος μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στην Ισπανία η EL PAIS στο χθεσινό της φύλλο αφιέρωσε δύο σελίδες στο χθεσινό φύλλο της για τον Άρη με αφορμή τι άλλο από την παρουσία των πολλών Ισπανών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, του τεχνικού τιμ αλλά και των Φερέρ και Μαζίνιο.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ