ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρατράγουδα στην άφιξη

Παρατράγουδα στην άφιξη
παναθηναικος, αναχωρηση

Ενταση και "γαλλικά" στην άφιξη της αποστολής. Επεισόδιο με Μόρις. Μουνιόθ: "Να μείνουμε ενωμένοι"

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένοι απο την βαριά ήττα στην αναμέτρηση με την Παρί και φρόντισαν να το δείξουν στους ποδοσφαιριστές, τόσο στο "Παρκ ντε Πρενς", όσο και κατά την άφιξη της ομάδας στο "Ελ. Βενιζέλος".

Μετά τον αγώνα με την Παρί, κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί της ομάδας για να τους χειροκροτήσουν, ωστόσο εκείνοι τους υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και χειρονομίες, θέλοντας να δείξουν με αυτό τον τρόπο την πίκρα τους για την ήττα. Αυτό όμως φαίνεται οτι ήταν η αρχή...

Υποδοχή με "γαλλικά"
Το δεύτερο μέρος εκτυλίχθηκε επί ελληνικού εδάφους. Λίγα λεπτά πριν την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού είχαν επιστρέψει απο το Παρίσι μερικοί οπαδοί της ομάδας. Όπως είναι φυσιλογικό, συνάντησαν τους "πράσινους" και μόλις τους αντίκρισαν άρχισαν τις αποδοκιμασίες προς τους παίκτες.

"Μπράβο, ωραία εμφάνιση, χάσαμε μόνο 4-0", "Συγχαρητήρια παιδιά, δώσαμε 300 ευρώ για να σας δούμε και χάσατε 4-0" ήταν μερικά απο τα ειρωνικά σχόλια των οπαδών με τους περισσότερους παίκτες να περνάνε με τα πράγματα τους και να πηγαίνουν στο λεωφορείο της ομάδας.

" Πήρες 5 δις. για να τρώμε τεσσάρες στην Ευρώπη;" είπαν απευθυνόμενοι στον νεοφερμένο Σαλπιγγίδη που και αυτός δεν γλύτωσε. Στόχος δεν θα μπορούσε να μην ήταν και ο φίλος του Λουκάς Βύντρα που για άλλη μια φορά άκουσε αρκετά άσχημα σχόλια.

Αντέδρασαν Γκούμας, Μόρις
Ένας απο τους ποδοσφαιριστές που αντέδρασε ήταν ο Γιάννης Γκούμας που γύρισε και ρώτησε σε έντονο ύφος έναν οπαδό: "Ρε φίλε έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου;", αλλά δεν πήρε κάποια απάντηση.

Ο Μόρις απο την πλευρά του αντέδρασε με μια χειρονομία προς τους οπαδούς σαν να τους έλεγε " ελάτε", με αποτέλεσμα εκείνοι να ξεσηκωθούν και να κινηθούν προς το μέρος του λέγοντας: "Θα τα πούμε στο γήπεδο". Ο αμυντικός του "τριφυλλιού" την ώρα που πήγαινε στο πούλμαν συνέχισε ν' απαντάει στους οπαδούς με χειρονομίες και εκείνοι απο την πλευρά τους με αποδοκιμασίες.

Αναχώρηση από την πίσω πόρτα

Μετά απο λίγα λεπτά, η κατάσταση εκτονώθηκε, με τους οπαδούς και την αποστολή του Παναθηναϊκού ν' αναχωρούν απο το αεροδρόμιο. Nα σημειώσουμε ότι το πούλμαν περίμενε την "πράσινη" αποστολή στην πίσω πόρτα του αεροδρομίου και όχι έξω από την αίθουσα των αφίξεων για κάθε ενδεχόμενο.

Εκι: "Πρέπει να διορθώσουμε πολλά"
Λίγες ώρες νωρίτερα, και μετά την λήξη του αγώνα ο Εκι Γκονζάλες που παρεπιπτώντος δεν άκουσε κάτι από τους φίλους της ομάδας, είχε πει για την βαριά ήττα βγαίνοντας από τα αποδυτήρια.

" Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Εχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Κέρκυρα για το πρτάθλημα. Αιφνιδιαστήκαμε στο πρώτο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου κι αυτό μας κόστισε την βαριά ήττα" ήταν τα λόγια του Εκι.

Βίκτορ: "Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ"
Αλλος ένας μεγάλος παίκτης όπως ο Βίκτορ Σάντσεθ, που γνωρίζει άριστα το κλίμα στα αποδυτήρια μετά από μια τέτοια ήττα, αρκέστηκε να πει ότι το καλύτερο "γιατρικό" είναι η νίκη στο επόμενο παιχνίδι:

" Ένα μπλακ άουτ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου μας έκανε τη ζημιά. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, αλλά να σκεφτούμε τον αγώνα με την Κέρκυρα, που είναι σημαντικός για το πρωτάθλημα" ήταν τα λόγια του Βίκτορ.

Μουνιόθ: "Να μείνουμε όλοι ενωμένοι"
Στην πρώτη προπόνηση έστω και χαλαρή ο άνθρωπος που γνωρίζει πως θα πρέπει να διατηρήσει τις ισορροπίες, κ. Μουνιόθ, μίλησε στους παίκτες του κάνοντας λόγο για ηρεμία και ενωτικό κλίμα για καλή συνέχεια.

" Πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Ο κόσμος τώρα φωνάζει, όμως εμείς πρέπει να δωσουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο και όχι με λόγια. Δεν πρέπει να δώσουμε ποτέ ξανά δικαιώματα να μας αποδοκιμάσουν.

Ξεχνάμε την ήττα από την Παρί και κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Χάσαμε όλες τις μονομαχίες και δεχτήκαμε μια βαριά ήττα. Με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι παραδοθήκαμε μετά το δεύτερο γκολ και δείξαμε αυτή την εικόνα.

Τώρα πάμε για νίκη στην Κέρκυρα που αν οι ποδοσφαιριστές της είδαν το ματς που θα είδαν τώρα θα νομίζουν πως αν βάλουν πρώτοι γκολ τότε θα μας νικήσουν σίγουρα



", ήταν τα λόγια του 49χρονου τεχνικού.

Πρόβλημα με Σέριτς;
Αποθεραπεία έκαναν όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο χθεσινό αγώνα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν για την τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Οι υπόλοιποι "πράσινοι" μετά το ζέσταμα έκαναν σπριντ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας και στα σουτ. Ο Άντονι Σέριτς αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος στο καλάμι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ηλίας Κώτσιος.

Στις 21 του μήνα το δικαστήριο

Τα 143.799,087 ευρώ που αναζητά μέσω της δικαστικής οδού ο Βίκτορ Σάντσεθ από την πρώην ομάδα του Λα Κορούνια θα τα διεκδικήσει σε λίγες μέρες. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Ινάσιο Εσπινόζα, κατέθεσε τελικά προσφυγή στα αρμόδιες αρχές και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 21 του μήνα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της "Voz de Galicia".

"Κάναμε τα πάντα από την πλευρά μας για να φτάσουμε σ’ έναν συμβιβασμό και διακανονισμό μέσω δόσεων, χωρίς μάλιστα την καταβολή τόκων, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό. Ετσι υποχρεωνόμαστε πλέον σε δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης", υποστήριξε ο κ. Εσπινόζα.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ