ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρελθόν ο Αποστολόπουλος

Παρελθόν ο Αποστολόπουλος

Οι δρόμοι του Ατρομήτου με τον Βασίλη Αποστολόπουλο χωρίζουν καθώς δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Κανονικά προπονήθηκε ο Μπαζίνσκι

Οι δρόμοι του Ατρομήτου και του Βασίλη Αποστολόπουλου μετά από 5,5 χρόνια χωρίζουν. Αυτό έκανε γνωστό η "κυανόλευκη" ΠΑΕ, καθώς το συμβόλαιο του 22χρονου αμυντικού ολοκληρώνεται την Παρασκευή και δεν θα ανανεωθεί. Η ΠΑΕ Ατρόμητος μάλιστα τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Λάρισα. Στο πρόγραμμα μπήκε κανονικά και ο Μάρτιν Μπαζίνσκι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Τάτος, ο οποίος είχε ένα κτύπημα στο καλάμι από την προπόνηση της Τετάρτης.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Σαμπού Μπασάμα, ο οποίος τακτοποίησε το πρόβλημα της βίζας του και υπολογίζεται ότι θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής που θα γίνει στο γήπεδο Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ