ΑΡΗΣ

Παρελθόν ο Ερνάντεθ

Παρελθόν ο Ερνάντεθ
Ερναντεθ

Την ώρα που ο Kίκε Ερνάντεθ αποτελεί παρελθόν απο το πάγκο του Άρη, οι φήμες κάνουν λόγο για Βασκέθ και Σέζαρ

Ο Κίκε Ερνάντεθ στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του για παραμονή του στον Άρη. Παρόλα αυτά όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Ισπανός τεχνικός που ολοκλήρωσε το έργο του Γκιγιέρμο Όγιος και σφράγισε την έξοδο των "κιτρίνων" στο Κύπελλο UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.
Για την συγκεκριμένη εξέλιξη θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κίκε Ερνάντεθ ενημερώθηκε στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον μάνατζερ της ΠΑΕ Άρης, Μανέλ Φερέρ, ότι δηλαδή δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Ο λόγος; Στην ΠΑΕ Άρης έχουν τη δική τους εξήγηση για την απόφασή τους αυτή και έχει να κάνει με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον Ερνάντεθ ως προς την δουλειά του στο ξεκίνημα της χρονιάς. Στο χτίσιμο των ομάδων που είχε στα χέρια του στο παρελθόν. Βέβαια υπενθυμίζεται πως ο Άρης και πέρσι τέτοιο καιρό ο Άρης βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή με την διοίκησή του να καταλήγει στον Γκιγιέρμο Όγιος εκπλήσσοντας τους πάντες ως αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου.

Πράγματι επικοινώνησε μαζί μου ο Μανέλ Φερέρ και μου ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας με τον Άρη. Τον ευχαρίστησα και του σημείωσα ότι σέβομαι απόλυτα την επιθυμία του κλαμπ. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση και αντιλαμβάνομαι ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό το οποίο θα ήθελα σε κάθε περίπτωση να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, σε όλους τους συνεργάτες, αλλά και τον κόσμο του Άρη για την άψογη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι πραγματικά κάθε επιτυχία στην ομάδα τη νέα χρονιά", τόνισε ο Κίκε Ερνάντεθ στην εφημερίδα Metrosport μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο του Άρη.

Όσο για τον αντικαταστάτη του;



Αυτό που απομένει είναι η ανακοίνωσή του, με την καταγωγή του να είναι από την Ισπανία και τον Μανέλ Φερέρ όπως όλα δείχνουν να είναι εκείνος που θα αποφασίσει. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου ο 53χρονος Φερνάντο Βάσκεθ και ο 41χρονος Λουίς Θέσαρ.

Ο πρώτος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο της Θέλτα και στο παρελθόν σε αυτόν της Βαγιαδολίδ ενώ ο δεύτερος μέχρι τον Ιανουάριο ήταν στον πάγκο της Ταραγόνα ενώ στα μέσα της χρονιάς είχε προτιμηθεί ο Κίκε Ερνάντεθ ως διάδοχος του Γκιγιέρμο Όγιος στον πάγκο του Άρη. Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις ώστε να μην χαθεί χρόνος στο χτίσιμο του νέου Άρη.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ