ΠΑΟΚ

Παρελθόν ο Γούμενος

Παρελθόν ο Γούμενος
Γούμενος

Μεταβιβάστηκαν την Πέμπτη (28/12) οι μετοχές του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενου

Από αυτούς, οι Μπιτσιάνης και Τρυφωνίδης υπέγραψαν και πήραν από δύο μερίδια, έναντι των άλλων που πήραν στο όνομα τους από ένα. Με την υπογραφή αυτή τελειώνει και τυπικά η περίοδος του Γιάννη Γούμενου στον ΠΑΟΚ, που αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Την Πέμπτη, άρχισαν ξανά οι προπονήσεις, με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών στο πρόγραμμα, εκτός του Γιασεμή και του Ισπανού Γκονζάλες, που αναμένονται αύριο.

Μεταξύ αυτών προπονήθηκε και ο Βραζιλιάνος Μάρκο Τούλιο Λόπεζ Σίλβα, που ήρθε για να δοκιμαστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα γίνει ουσιαστική δοκιμή του στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου κατά του Πανσερραϊκού στις 3.00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές.

Σήμερα, κυκλοφόρησαν και τα 22.000 εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, που θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου στην Τούμπα.

Λύθηκε το συμβόλαιο του Τσίγκα
Κοινή συναινέσει λύθηκε σήμερα το βράδυ το συμβόλαιο του Θανάση Τσίγκα με τον ΠΑΟΚ και ο τελευταίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης, που αγωνίστηκε για έξι μήνες στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, παραιτήθηκε από το ποσό των 100.000 ευρώ που του οφείλονταν και επιστρέφει στην αθηναϊκή ομάδα.

Φέτος είχε αγωνιστεί σε 7 αγώνες πρωταθλήματος και είχε πετύχει ένα γκολ, όπως επίσης και ένα ακόμα, το τελευταίο, για το κύπελλο στο παιχνίδι κατά του Εργοτέλη, που έδωσε και την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ