ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Κωνσταντινίδης

Παρελθόν ο Κωνσταντινίδης
κωνσταντινιδης

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη

" Θεωρούμε τιμή μας που συνεργαστήκαμε με έναν ποδοσφαιριστή και μάλιστα διεθνή, όπως είναι ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα επέδειξε άριστη συμπεριφορά και ήθος, κάτι που συνάδει απόλυτα με την πανεπιστημιακή του μόρφωση. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε κάθε υγεία και κάθε επιτυχία στις μελλοντικές δραστηριότητές του", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Εξάλλου, από την πλευρά του ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Κανελλάκη και ιδιαίτερα τον Χρήστο, για την άψογη από κάθε πλευρά συνεργασία και για το γεγονός ότι μου στάθηκε σε αρκετές δύσκολες καταστάσεις που πέρασα. Φεύγω σαν φίλος και θα είμαι πάντα στη διάθεσή του για οτιδήποτε με χρειαστεί".

Νέο συμβόλαιο σε Γκόγκα

Ο Σάκης Γκόγκας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ιωνικού και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ο 28χρονος επιθετικός συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Κανελλάκη και ανανέωσαν το συμβόλαιο που τους ενώνει για έναν ακόμα χρόνο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε: " Στη συνάντηση που είχα με τον κ. Χρήστο Κανελλάκη υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων και ήταν φυσικό να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ιωνικό. Κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς ταλαιπωρήθηκα από δύο τραυματισμούς, έναν στην αρχή της σεζόν και έναν στο τέλος και δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που πραγματικά ήθελα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Ιωνικού και υπόσχομαι να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας".









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ