ΙΩΝΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Κρις

Παρελθόν ο Κρις
New Image ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Κρις, δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Γκουλή και αναμένεται άμεσα να αποτελέσει παρελθόν από τον Ιωνικό

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της ομάδας της Νίκαιας, δεν έπεισε και ο Νίκος Γκουλής δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του ενώ είναι πλέον δεδομένη η απόφαση της διοίκησης να τον καλέσει για να λυθεί το συμβόλαιό του.
Από την άλλη μεριά, η ΠΑΕ Ιωνικός ζήτησε επίσημα την παραχώρηση, υπό μορφή δανεισμού, των Κουτρουμάνου, Παυλή και Ζορμπά από την ΑΕΚ αλλά και του Σιόντη από τον Παναθηναϊκό. Όλες οι κινήσεις γίνονται ύστερα από την εισήγηση του Νίκου Γκουλή και μετά από το ματς με τον Εθνικό Αστέρα θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Σχετικά με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά, αφού θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γκόγκας, Αναστασιάδης, Φαμπίνιο, οι τιμωρημένοι Γκονζάλες, Χατζής και οι ανέτοιμοι Μακόρ, Φουκούντα.

Από τη διοίκηση της ΠΑΕ, εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής: "Παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, ο Ιωνικός βρίσκεται μέσα στους στόχους του, ικανοποιώντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τους δικαίως απαιτητικούς φιλάθλους μας.

Την Κυριακή ο Ιωνικός δίνει ένα ακόμη δύσκολο ματς και η παρουσία των φιλάθλων του είναι απαραίτητη για τη στήριξη των παικτών σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Μπορεί να έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά αυτές τις απουσίες θα τις αντιμετωπίσουμε με τη βοήθεια του κόσμου για να φτάσει ο Ιωνικός στη νίκη και να κλείσει νικηφόρα την έτσι και αλλιώς επιτυχημένη πορεία του από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι τώρα"

.




TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ